LIGA EUROPA: CFR CLUJ a fost învinsă de Inter Milano, scor 0-2, în prima manşă a 16-imilor

Formaţia CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (1-0), de echipa italiană Internazionale Milano, în prima manşă a 16-imilor de finală ale Ligii Europa.

1656 afișări
Imaginea articolului LIGA EUROPA: CFR CLUJ a fost învinsă de Inter Milano, scor 0-2, în prima manşă a 16-imilor

LIGA EUROPA: CFR CLUJ a fost învinsă de Inter Milano, scor 0-2, în prima manşă a 16-imilor (Imagine: Dan Tautan/Mediafax Foto)

Fundaşul Cristian Chivu nu a fost convocat pentru acest meci la Internazionale Milano.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Palacio, în minutele 20 şi 87.

1-0: Guarin l-a deposedat pe Sepsi la mijlocul terenului, l-a lansat în adâncime pe Palacio şi argentinianul a deschis scorul cu un lob peste Felgueiras de la 12 metri.

2-0: Kovacici l-a lansat în adâncime pe Palacio şi argentinianul a stabilit scorul final cu un nou lob peste Felgueiras.

Internazionale Milano: Handanovici - Nagatomo, Silvestre, Ranocchia, Pereira - Cambiasso, Kovacici (Jonathan '88), Gargano - Guarin - Cassano (Alvarez '74), Milito (Palacio '10). Antrenor: Andrea Stramaccioni.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada, Camora - Godemeche (Maftei '39) - G. Mureşan, Sepsi - Rui Pedro (Bjelanovici '84) - Maah (Hora '79). Antrenor: Paulo Sergio.

Cartonaşe galbene: Pereira '32, Silvestre '70 / Maah '67, G. Mureşan '82, Bjelanovici '89.

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Grecia, formată din Michael Koukoulakis (central), Dimitrios Saraidaris, Damianos Efthimiadis (asistenţi), Stavros Tritsonis, Anastassios Kakos (asistenţi suplimentari), Christos Mpaltas (Grecia).

Returul va avea loc în 21 februarie, de la ora 20.00, la Cluj.

LIVE TEXT

Minutul 90: FINAL

Minutul 86: Clujenii pierd o minge la mijlocul terenului, Kovacici îi trimite o pasă lungă lui Palacio, care înscrie cu un lob peste Felgueiras. 2-0 pentru Inter

Minutul 72: Contraatac al formaţiei italiene, oprit de apărarea echipei clujene.

Minutul 65: Palacio scapă de jocul la ofsaid al clujenilor şi îi pasează lui Cassano, care trage prea slab de la 10 metri.

Minutul 51: Cassano trage din careu, cu efect, dar mingea trece pe lângă poartă.

Minutul 46: A început repriza a doua.

PAUZĂ

Minutul 45+4: Rada a executat o nouă lovitură liberă periculoasă, respinsă de portarul italienilor.

Minutul 45: Rada a executat o lovitură liberă de la aproximtiv 18 metri de poartă, dar mingea a trecut peste poartă.

Minutul 35: Italienii atacă în valuri. Palacio profită de o eroare a clujenilor şi încearcă reluarea peste Felgueiras, dar portarul CFR-ului se opune.

Minutul 22: Ocazie pentru CFR: Camora a centrat pe jos în faţa porţii, iar Maah a ratat reluarea în 6 metri.

Minutul 20: După mai multe încercări eşuate, noul intrat Palacio reuşeşte să deschisă scorul, 1-0 pentru Inter Milano. Palacio a marcat cu o scăriţă peste Felgueiras.

Minutul 7: Lovitură pentru Inter. Milito se accidentează grav, fără a fi faultat, el fiind scos de pe teren. În locul lui a intrat Palacio.

Minutul 5: Clujenii au început cu curaj. La o centrare venită de pe partea dreaptă, Maah reia din vole cu stângul, dar balonul trece pe lângă poarta lui Inter.

Minutul 1: A început partida.

Echipele de start:

Internazionale Milano: Handanovici - Nagatomo, Silvestre, Ranocchia, Pereira - Cambiasso, Kovacici, Gargano - Guarin - Cassano, Milito. Antrenor: Andrea Stramaccioni.

CFR Cluj: Felgueiras - Ivo Pinto, Cadu, Piccolo, Rada, Sepsi - Rui Pedro, G. Mureşan, Godemeche, Camora - Maah. Antrenor: Paulo Sergio.

Partida este arbitrată de o brigadă din Grecia, condusă la centru de Michael Koukoulakis. El va fi ajutat de asistenţii Dimitrios Saraidaris şi Damianos Efthimiadis, de asistenţii suplimentari Stavros Tritsonis şi Anastassios Kakos, iar arbitru de rezervă va fi Christos Mpaltas.

Partida are loc pe stadionul Giuseppe Meazza.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici