Liga Europa: Steaua învinge Rio Ave, scor 2-1, şi obţine a doua victorie în grupa J

Formaţia Steaua Bucureşti a obţinut a doua victorie în grupa J a Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe Arena Naţională, cu scorul de 2-1 (1-0), echipa portugheză Rio Ave, în etapa a treia a competiţiei.

1950 afișări
Imaginea articolului Liga Europa: Steaua învinge Rio Ave, scor 2-1, şi obţine a doua victorie în grupa J

Liga Europa: Steaua Bucureşti - Rio Ave LIVE (Imagine: Codrin Prisecaru/Mediafax Foto)

Pentru Steaua a marcat: Rusescu '17, '45, iar pentru Rio Ave a înscris Del Valle '48. 

1-0: Râpă a centrat de pe partea dreapta, mingea a ajuns pe partea stângă la Latovlevici, care a centrat din prima, iar Rusescu a înscris cu o lovitură de cap de la patru metri.

2-0: Rusescu a şutat de la 30 de metri puţin lateral stânga, la colţul lung al porţii apărate de Cassio.

2-1: Del Valle a şutat de la aproximativ 25 de metri, poziţie centrală în vinclul din dreapta lui Arlauskis.

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Râpă, Papp, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean (Filip '89) - Ad. Popa (Breeveld '66), Rusescu (Stanciu '69), Tănase - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Rio Ave: Cassio - Nuno Lopes, Marcelo, Gouano, Tiago Pinto - Wakaso, Diego Lopes, Tarantini - Ukra (Boateng '69), Esmael Goncalves (Ahmed Hassan '75), Del Valle (Bressan '81). Antrenor: Pedro Martins.

Cartonaşe galbene: Rusescu '56, Prepeliţă '83, Szukala '86 / Nuno Lopes '27, Wakaso '30, Diego Lopes '77.

Meciul a fost arbitrat de o brigadă din Ţara Galilor avându-l pe Lee Evans la centru, ajutat la cele două linii de asistenţii Philip Thomas şi Edward King. Arbitri adiţionali au fost John Bryn Roberts şi Mark Steven Whitby, în timp ce Nick Pratt a fost rezervă.

Delegat UEFA pentru acest meci a fost finlandezul Teuvo Holopainen, iar arbitrii au fost supervizaţi de rusul Alexei Spirin.

La meci au asistat 15.753 de spectatori. Cei aproximativ 200 de suporteri ai Stelei de la Peluza Sud au refuzat să-şi încurajeze favoriţii din cauza abuzurilor Jandarmeriei de la partida cu Universitatea Cluj, contând pentru etapa a XI-a a Ligii I, când nu au fost lăsaţi să intre în stadion.

În etapa a patra a Grupei J, ce se va disputa la 6 noiembrie, Steaua va disputa meciul retur al acestei întâlniri.

În primele două meciuri din grupa J, Steaua a învins Aalborg, scor 6-0, şi a fost învinsă de Dinamo Kiev, scor 3-1.

Desfăşurarea meciului:

Min.90 - Final de partidă

Min. 48 - GOL, Rio Ave! Del Valle marchează cu un şut de la 30 de metri

Se reia partida

Pauză

Min. 45 -GOOOL, Steaua! Acelaşi Rusescu majorează scorul cu un şut de la distanţă

Min. 17 - GOOOL, Steaua! Rusescu deschide scorul cu o lovitură de cap, după o centrare a lui Latovlevici

Min. 1 - A început partida!

Steaua Bucureşti: Arlauskis - Râpă, Papp, Szukala, Latovlevici - Prepeliţă, Sânmărtean - Ad. Popa, Rusescu, Tănase - Keşeru. Antrenor: Constantin Gâlcă.

Rio Ave: Cassio - Nuno Lopes, Marcelo, Gouano, Tiago Pinto - Wakaso, Diego Lopes, Tarantini - Ukra, Esmael Goncalves, Del Valle. Antrenor: Pedro Martins.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici