Liga Europeană la volei feminin: România - Slovenia, scor 0-3

Echipa naţională de volei feminin a României, a pierdut, sâmbătă, meciul cu reprezentativa Sloveniei, scor 0-3 (17-25, 18-25, 13-25), la Megalopolis (Grecia), în grupa C a Ligii Europene la volei feminin.

190 afișări
Imaginea articolului Liga Europeană la volei feminin: România - Slovenia, scor 0-3

Liga Europeană la volei feminin: România - Slovenia, scor 0-3 (Imagine: Sebastian Sascau/ Arhiva Mediafax Foto)

În urma acestui rezultat, România a ratat obiectivul de calificare în semifinalele Ligii Europene. "Tricolorele" au terminat pe locul 3 în grupa C, cu 6 puncte, două victorii şi patru înfrângeri.

Slovenia s-a calificat în faza următoare a Ligii Europene de volei, cu maximum de puncte, 18, şi un singur set pierdut. Grecia şi Ungaria mai fac parte din această grupă.

Iată lotul României, pregătit de Bogdan Paul şi Rareş Puni:

coordonatoare - Florentina Chirilov, Diana Tătaru.

universali - Ioana Baciu, Roxana Bacşiş.

centri - Liana Badea, Ionela Canea, Georgiana Faleş.

extreme - Ana-Maria Berdilă, Cristina Cazacu, Elena Lăpuşneanu, Denisa Rogojinaru.

libero - Mihaela Albu.

Naţionala României nu a participat la ediţiile 2014 şi 2015 ale Ligii Europene, după cinci participări consecutive, încununate în 2013 de prima calificare în Final Four (locul 4, la Varna).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici