LIGA I: Gaz Metan Mediaş - Concordia Chiajna, scro 1-0

Formaţia Gaz Metan Mediaş a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (1-0), echipa Concordia Chiajna, într-un meci din etapa a XIV-a a Ligii I, în care de la fiecare grupare a fost eliminat un jucător.

155 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Gaz Metan Mediaş - Concordia Chiajna, scro 1-0

LIGA I: Gaz Metan Mediaş - Concordia Chiajna (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

Golul a fost marcat de Florin Dan, în minutul 11, dintr-o lovitură liberă de la 17 metri.

În minutul 10, de la Concordia Chiajna a fost eliminat Creţu, pentru o intervenţie dură la Bud.

Şi de la Gaz Metan Mediaş a fost eliminat un jucător, autorul golului, Florin Dan, în minutul 58, după ce a primit al doilea cartonaş galben.

Gaz Metan Mediaş: Buchta - Frăsinescu, Muth, Markovici, Buzean - Tahar, R. Zaharia (Medeiros '46) - C. Petre, Fl. Dan, Llullaku (Munteanu '66) - Bud (Bozeşan '75). Antrenor: Cristian Dulca.

Concordia Chiajna: Râmniceanu - Creţu, Savin, Melinte, Bambara - Bucurică - Serediuc, Purece (Florea '69), Onduku (Strătilă '90+1), N. Roşu - Welington. Antrenor: Ionuţ Chirilă.

Cartonaşe galbene: Muth '20, R. Zaharia '23, Fl. Dan '46, '58 / Onduku '8, Purece '13, Roşu '13, Savin '52.

Cartonaşe roşii: Fl. Dan '58 / Creţu '10.

Arbitri: Marcel Bîrsan (central) - Vasile Marinescu, Gabriel Bârjac (asistenţi) - Adrian Comănescu (rezervă).

Observatori: Costin Toma, Gheorghe Nedelescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici