LIGA I: Gaz Metan Mediaş - Steaua, scor 2-2

Formaţia Steaua a remizat, sâmbătă, în deplasare, scor 2-2, cu echipa Gaz Metan Mediaş, într-un meci din etapa a VI-a a Ligii I, în care a fost condusă la pauză cu 2-0 şi gazdele au rămas în inferioritate numerică după marcarea golului doi.

522 afișări
Imaginea articolului LIGA I: Gaz Metan Mediaş - Steaua, scor 2-2

LIGA I: Gaz Metan Mediaş - Steaua, scor 2-2 (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Buzean '11 şi Robertson '28 pentru gazde, respectiv Filip '74, '82 pentru oaspeţi.

1-0: Buzean deschide scorul dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 30 de metri.

2-0: Robertson înscrie dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri.

2-1: Filip reduce din diferenţă cu un şut de la 20 de metri.

2-2: Acelaşi Filip aduce egalarea, cu un şut din interiorul careului, după o pasă de la Costea.

După ce a marcat golul de 2-0, Robertson şi-a scos tricoul, astfel că a primit un cartonaş galben. El mai avea un cartonaş galben şi a fost eliminat.

Gaz Metan Mediaş: Buchta - R. Zaharia, Muth, Trtovac, Buzean - Tahar, Todea - Al. Munteanu (Frăsinescu '53), Vitinho, Ciprian Petre (Roman '68) - Robertson. Antrenor: Cristian Dulca.

Steaua: Tătăruşanu - Rîpă (Costea '36), Pintilii, Gardoş, Pîrvulescu - L. Filip - Prepeliţă, Răduţ (Bourceanu '46), Ad. Cristea, Iancu - Tatu (Popa '46). Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Robertson '6, '29, Vitinho '80 / Pîrvulescu '83, '90+4

Cartonaşe roşii: Robertson '29 / Pîrvulescu '90+4

Arbitri: Sebastian Colţescu (central) - Vladimir Urzică, Gabriel Bârjac (asistenţi) - Cătălin Botaş (rezervă)

Observatori: Grigorescu Nicolae, Paul Cazan.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici