Liga I: Meciurile din 2013 se vor disputa conform programării

Meciurile etapelor a XVIII-a şi a XIX-a din cadrul Ligii I şi restanţele Astra - Steaua şi Concordia - FC Viitorul din etapa a II-a se vor desfăşura conform programului competiţional stabilit de Comitetul Executiv al FRF, a anunţat secretarul general al LPF, Justin Ştefan.

119 afișări
Imaginea articolului Liga I: Meciurile din 2013 se vor disputa conform programării

Liga I: Meciurile din 2013 se vor disputa conform programării (Imagine: Shutterstock)

Adunarea Generală extraordinară a LPF, întrunită marţi, nu a luat în discuţie amânarea celor două etape, nefiind pe ordinea de zi a şedinţei şi nici de competenţa ligii, a adăugat oficialul LPF.

El a precizat că în cazul în care condiţiile meteorologice vor pune în pericol disputarea unor partide, "se vor adopta soluţiile regulamentare în cazul acelor meciuri".

În ultima perioadă, oficialii mai multor cluburi s-au declarat în favoarea amânării primelor două etape din retur programate în acest an, din cauza terenurilor îngheţate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici