Liga I: Steaua a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-1

Formaţia Steaua a învins, duminică seară, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), echipa Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a X-a a Ligii I.

599 afișări
Imaginea articolului Liga I: Steaua a învins Petrolul Ploieşti, scor 2-1

Petrolul Ploieşti - Steaua, scor 1-2, în Liga I (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

Golurile Stelei au fost înscrise de Nikolici '45 şi Latovlevici '65. Pentru Petrolul a marcat Bokila, în minutul 38.

1-0: Bokila reia din 7-8 metri din vole o pasă cu capul venită de la Cristescu, la colţul lung;

1-1: Nikolici împinge mingea din careul de 6 metri, la o fază în care un şut al lui Chipciu este blocat în primă instanţă de Bornescu;

1-2: Latovlevici reia cu capul din 10 metri la o centrare venită de la Tănase.

Petrolul Ploieşti: Bornescu - Achim, Galamaz, Geraldo, Guilherme - L. Marinescu (Grozav '70), Boudjemaa - Opriţa (Hoban '62), M. Cristescu (Ad. Cristea '51), Hamza - Bokila. Antrenor: Mircea Rednic.

Steaua: Tătăruşanu - Georgievski, Szukala, Chiricheş, Latovlevici - Bourceanu, Pintilii (Prepeliţă '52) - Chipciu, Rusescu (Filip '79), Cr. Tănase (Ad. Popa '69) - Nikolici. Antrenor: Laurenţiu Reghecampf.

Cartonaşe galbene: Galamaz '36, Geraldo '54, Bokila '77, Hoban '80 / Pintilii '28, Rusescu '52

Arbitri: Marius Avram (central) - Vasile Marinescu, Ovidiu Artene (asistenţi) - Cătălin Popa (rezervă)

Observatori: Dan Petrescu, Ionuţ Calancia

La meci au asistat 15.000 de spectatori, între care şi aproximativ 500 de fani stelişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici