Liga Suporterilor Rapidişti: Moraru a fost alegerea simplă, a venit cu lucruri concrete

Liga Suporterilor Rapidişti susţine, într-un comunicat de presă, remis agenţiei MEDIAFAX, că dintre cei doi oameni de afaceri interesaţi de preluarea clubului, Valerii Moraru a fost alegerea simplă pentru că a prezenat lucruri concrete, în timp ce Angelo Massone a venit doar cu promisiuni pompoase.

2152 afișări
Imaginea articolului Liga Suporterilor Rapidişti: Moraru a fost alegerea simplă, a venit cu lucruri concrete

Liga Suporterilor Rapidişti: Moraru a fost alegerea simplă, a venit cu lucruri concrete (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

"Suporterii Rapidului au discutat cu ambele tabere implicate în preluarea clubului, a ascultat cu interes şi deschidere planurile acestora şi a decis cu obiectivitate, având ca principal scop binele culorilor alb-vişinii. În contra promisiunilor pompoase ale domnului Angelo Massone, domnul Valerii Moraru a prezentat certitudini, lucururi concrete care nu au necesitat învelirea într-o poleială de nume gen Juventus Torino sau Ze Maria. Astfel, alegerea a fost una mai mult decât simplă: Valerii Moraru", se arată în comunicat.

Fanii rapidişti menţionează că nu se vor lăsa intimidaţi de ameninţările cu acţionarea în instanţă ale investitorului italian care susţine că a semnat un contract de vânzare-cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni cu Adrian Zamfir. "Ţinem să precizăm că suporterii Rapidului sunt mai mult decât obişnuiţi cu ameninţările, cele din urmă aparţinând domnului Angelo Massone (faţă de care ne exprimăm public toată consideraţia) nu ne clintesc hotărârea. Dacă omul de afaceri italian va înţelege că trebuie să continue să ameninţe clubul Rapid nu va căpăta din partea noastră decât dispreţ. Sperăm că toate părţile implicate vor înţelege că pentru noi doar interesul Rapidului contează", se precizează în comunicatul intitulat "În Giuleşti nu se intră cu forţa".

Investitorul italian Angelo Massone a anunţat, joi, într-un comunicat de presă, că a semnat cu Adrian Zamfir un contract de vânzare-cumpărare a pachetului majoritar de acţiuni al FC Rapid şi afirmă că negocierile acestuia sau a acţionarilor suporteri cu Valerii Moraru nu vor putea fi finalizate legal. Massone a afirmat că va întreprinde demersurile necesare civile şi penale împotriva celor care îl vor împiedica să intre în posesia acţiunilor clubului. "Declar prin prezenta, în mod oficial, că în situaţia în care voi fi împiedicat, într-un mod fraudulos, să preiau pachetul majoritar conform contractului semnat, voi împuternici irevocabil pe reprezentanţii mei legali pentru a întreprinde toate demersurile necesare, atât civile cât şi penale, împotriva tuturor celor care se fac vinovaţi de aceasta. Toate discuţiile şi negocierile ce se fac în omentul de faţă cu domnul Valerii Moraru, le consider premature şi nu vor putea fi finalizate legal decât printr-un acord global între părţi", a precizat Massone.

Omul de afaceri Valerii Moraru a declarat, joi, că s-a înţeles cu acţionarii FC Rapid pentru a prelua gruparea giuleşteană, precizând că în perioada imediat următoare va semna contractul în urma căruia va deveni unicul acţionar al clubului.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid, Adrian Zamfir, cedase gratuit pachetul de 99,72 la sută din acţiuni către patru suporteri, dar tranzacţia nu fusese oficializată de administratorul judiciar Cristina Andronache. Zamfir a negociat în ultimele săptămâni în numele acestora cedarea pachetului majoritar de acţiuni cu Valerii Moraru şi investitorul italian Angelo Massone.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici