Lindsey Vonn schimbă regulile în sală. Fosta schioare nu ratează niciun antrenament

  • Fosta schioare Lindsey Vonn, care s-a retras anul trecut din cariera de profesionist schimbă regulile din sala de antrenament.
  • Lindsey Vonn nu ratează niciun antrenament la sală iar într-un clip postat pe contul ei de Instagram, fost sportivă arată ce se poate face în sala de forţă.
282 afișări
Imaginea articolului Lindsey Vonn schimbă regulile în sală. Fosta schioare nu ratează niciun antrenament

Lindsey Vonn schimbă regulile în sală. Fosta schioare nu ratează niciun antrenament

Fosta schioare Lindsey Vonn, care s-a retras anul trecut din cariera de profesionist, schimbă regulile din sala de antrenament. 

Lindsey Vonn nu ratează niciun antrenament la sală iar într-un clip postat pe contul ei de Instagram, fost sportivă arată ce se poate face în sala de forţă.

Astfel, pe lângă „înotul” cu scripeţi şi lovitul saltelelor cu barosul, Lindsey Vonn a făcut şi genuflexiuni deasupra unui vas de WC.

Vonn a câştigat o medalie de aur la JO de iarnă din 2010 şi patru Campionate Mondiale.

În 2010, aceasta a primit Premiul Laureus pentru Sportiva Anului.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothing says “welcome home” like a workout with @gunnarfitness 💪🏻 #backtowork

A post shared by L I N D S E Y • V O N N (@lindseyvonn) on

Aug 18, 2020 at 11:33am PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
vonn,
sport,
schi

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici