Lionel Messi a cumpărat o vilă pe malul apei în sudul Floridei cu 10,8 milioane de dolari

Lionel Messi a cumpărat o vilă pe malul apei cu 10,8 milioane de dolari într-o suburbie din sudul Floridei, după ce Inter Miami l-a atras pe superstarul fotbalului în Statele Unite.

444 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi a cumpărat o vilă pe malul apei în sudul Floridei cu 10,8 milioane de dolari

Sursa foto: AP / Mediafax Foto

Achiziţia a fost gestionată de o firmă legată de Alfonso Nebot Armisen, care ajută la gestionarea investiţiilor lui Messi. Casa de 975 de metri pătraţi din Fort Lauderdale, Florida, are 8 dormitoare, un garaj pentru trei maşini şi o piscină, potrivit unui comunicat.

Proprietatea a fost vândută anterior pentru 9 milioane de dolari în mai 2022, scrie Bloomberg.

Conacul se află la aproximativ 15 minute de mers cu maşina de stadionul DRV PNK (pronunţat "Drive Pink"), unde joacă în prezent Inter Miami, echipa lui Messi.

Messi s-a alăturat echipei în luna iulie, într-o tranzacţie decisivă pentru fotbalul american, după ce a respins o ofertă din Arabia Saudită. Superstarul argentinian şi-a lăsat deja amprenta prin faptul că a condus-o pe Inter Miami la câştigarea Cupei Ligii, a adus noi sponsori şi a vândut biletele în câteva minute.

Messi deţine şi alte locuinţe în zona Miami, inclusiv un apartament în valoare de 7,3 milioane de dolari în Sunny Isles Beach.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici