Lionel Messi a jucat totuşi în meciul pierdut de Inter Miami cu 6-0 în faţa lui Al Nassr

  • Al Nassr a învins-o joi pe Inter Miami cu 6-0, într-un meci amical.
  • Lionel Messi a venit de pe bancă, deşi fusese anunţat indisponibil, din start din cauza unei accidentări.
  • Cristiano Ronaldo nu a jucat din cauza unei dureri musculare.
471 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi a jucat totuşi în meciul pierdut de Inter Miami cu 6-0 în faţa lui Al Nassr

Lionel Messi a jucat totuşi în meciul pierdut de Inter Miami cu 6-0 în faţa lui Al Nassr

Lionel Messi a fost pe bancă şi a intrat în ultimele 10 minute ale meciului deşi iniţial fusese exclus din cauza unei accidentări.

Argentinianul a suferit o leziune musculară în timpul înfrângerii de luni cu 4-3 în faţa lui Al Hilal, iar o scanare RMN a relevat o leziune suficientă pentru ca el să nu participe la cel de-al doilea meci al escalei din Arabia Saudită.

Cristiano Ronaldo fusese, de asemenea, exclus din această întâlnire din cauza unei accidentări şi, deşi Messi părea sigur că îl va urma, a intrat pe teren în minutul 83, când echipa sa era deja condusă cu 6-0.

Inter Miami a fost umilită de gazdele saudite în mare parte a serii de la Riyadh, Al Nassr ajungând la un avantaj de trei goluri în doar 12 minute de la startul meciului. Cel mai frumos dintre primele goluri a fost marcat de fostul fundaş al lui Manchester City, Aymeric Laporte, care l-a lobat pe portarul Drake Callender din interiorul propriei jumătăţi de teren, de la aproape 70 de metri.

Atacantul brazilian Anderson Talisca a marcat un hat-trick pentru Al Nassr - imitând celebrarea emblematică a lui Ronaldo după ce a reuşit al treilea gol al zilei - în timp ce Otavio şi Mohammed Maran s-au numărat şi ei printre marcatori.

Fostele vedete ex-Barcelona Sergio Busquets, Luis Suarez şi Jordi Alba au fost titulari pentru Inter Miami. Busquets a fost însă singurul dintre cei trei care a jucat toate cele 90 de minute.

În minutul 83, managerul Gerardo "Tata" Martino l-a introdus pe Messi în locul lui Leonardo Campana, pentru a juca pe finalul partidei de pe Kingdom Arena.

Inter Miami va reveni în acţiune pe 4 februarie, când va întâlni o echipă din selecţionată a Ligii Hong Kong. Apoi se deplasează în Japonia pentru a înfrunta Vissel Kobe şi se întoarce acasă, în Statele Unite, pentru a încheia pregătirile de pre-sezon împotriva echipei din copilăria lui Messi, Newell's Old Boys.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici