Lionel Messi, cel mai frumos gol al sezonului precedent în competiţiile UEFA

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a marcat cel mai frumos gol al sezonului precedent în competiţiile UEFA, în urma votului care a avut loc pe site-ul oficial al forului european.

272 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi, cel mai frumos gol al sezonului precedent în competiţiile UEFA

Leo Messi (Foto: AFP / Mediafax Foto)

Golul marcat de Messi în meciul cu Bayern Munchen din Liga Campionilor a fost ales de 39 la sută dintre participanţii la vot ca fiind cel mai frumos al sezonului 2013-2014 în competiţiile europene.

Pe locurile următoare s-au situat Cristiano Ronaldo (Real Madrid) - 24 la sută, Aaron Ramsey (Arsenal Londra) - 9 la sută, Andres Iniesta (FC Barcelona) - 7 la sută, Erik Lamela (Tottenham Hotspur) - 5 la sută, Vasil Kobin (Metalist Harkov) - 4 la sută, Kevin De Bruyne (VfL Wolfsburg) - 4 la sută, Vitorino Antunes (Dinamo Kiev) - 3 la sută, Robbie Muirhead (naţionala under-19 a Scoţiei) - 3 la sută şi Mariam Abdulai (naţionala feminină under-17 a Belgiei) - 2 la sută.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici