Lionel Messi, gest nobil de caritate pentru organizaţia lui Jude Bellingham

Lionel Messi, superstarul de la Inter Miami, face o donaţie originală, sub forma unei întâlniri personale, organizaţiei caritabile Football for Change fondată de jucătorii britanici Jude Bellingham, Trent Alexander-Arnold şi Jamie Carragher.

178 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi, gest nobil de caritate pentru organizaţia lui Jude Bellingham

Lionel Messi, gest nobil de caritate pentru organizaţia lui Jude Bellingham

Conform The Liverpool Echo, Messi a donat această întâlnire organizaţiei caritabile înaintea unei cine de gală care va avea loc sâmbătă şi în cadrul căreia organizatorii speră să strângă peste un milion de lire sterline.

Gala Football For Change a fost fondată de Bellingham, alături de Jamie Carragher, Trent Alexander-Arnold şi Conor Coady, în 2021.

Oferta lui Messi ar putea fi valorificată la peste 300.000 de lire sterline. În acelaşi context, David Beckham, coproprietar al Inter Miami, a donat, de asemenea, un tur al clubului de fotbal din MLS, care ar putea fi condus chiar de fostul căpitan al Angliei.

Football For Change va acorda, de asemenea, 20 de granturi, fiecare în valoare de 100.000 de lire sterline, pentru copiii şi tinerii care cresc în comunităţile defavorizate din Marea Britanie.

Înaintea galei din acest weekend, Alexander-Arnold a declarat, citat de The Liverpool Echo:

"Football For Change înseamnă să ajutăm tinerii spre o traiectorie pozitivă. Este vorba despre fotbalişti şi lideri de afaceri care se reunesc cu scopul de a contribui la îmbunătăţirea şanselor şi oportunităţilor de viaţă ale tinerilor din unele dintre cele mai dificile cartiere din ţară. Este o iniţiativă strălucită şi ştiu că, crescând în Liverpool, este nevoie de ea acum mai mult ca niciodată."

Probabil că Messi va urmări îndeaproape licitaţia din acest weekend, pentru a afla cu cine a licitat cel mai mult pentru a se întâlni cu el, personal. El se află la datorie cu naţionala Argentinei, înainte de două meciuri vitale pentru calificarea la Cupa Mondială, vineri urmând să se confrunte cu Uruguay, înainte de a juca miercuri cu Brazilia.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici