Lionel Messi, huiduit la ultimul meci pentru PSG. Cum a reacţionat fotbalistul

  • Suporterii lui PSG l-au huiduit pe Messi când crainicul de pe Parc des Princes i-a citit numele.
  • „Aş dori să mulţumesc clubului, oraşului Paris şi oamenilor săi pentru aceşti doi ani. Vă doresc toate cele bune pentru viitor”, a spus Messi pe site-ul clubului.
  • Messi a marcat într-o remiză 1-1 la Strasbourg în urmă cu o săptămână pentru a ajuta PSG să câştige al 11-lea titlu în Liga Franţei.
1373 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi, huiduit la ultimul meci pentru PSG. Cum a reacţionat fotbalistul

Lui Lionel Messi nu i-a păsat de huiduielile din ultimul său meci pentru Paris Saint-Germain, când a pierdut sâmbătă cu 3-2 cu Clermont. Suporterii lui PSG l-au huiduit pe Messi când crainicul Parc des Princes i-a citit numele. Câteva minute mai târziu, Messi a intrat pe teren cu zâmbetul pe buze, ţinând mâinile celor trei copii ai săi înainte de fotografia echipei şi sărutându-i pe frunte înainte de start, scrie New York Post, citat de Aleph News.

„Aş dori să mulţumesc clubului, oraşului Paris şi oamenilor săi pentru aceşti doi ani. Vă doresc toate cele bune pentru viitor”, a spus Messi pe site-ul clubului. În două sezoane la PSG, Messi a câştigat două ligi franceze şi Trofeul Campionilor Franţei şi a marcat 32 de goluri şi 35 de pase decisive în toate competiţiile.

Messi a marcat într-o remiză 1-1 la Strasbourg în urmă cu o săptămână pentru a ajuta PSG să câştige al 11-lea titlu în Liga Franţei, cu un record. Prin înscrierea celui de-al 496-lea gol în carieră, fotbalistul argentinian a doborât şi recordul de goluri al lui Cristiano Ronaldo pentru primele cinci ligi ale Europei.

Câştigătorul Cupei Mondiale nu a semnat prelungirea contractului pe care i-a oferit-o PSG, susţinut de Qatar, şi a fost strâns legat de mutarea la club saudit unde ar putea câştiga mai mulţi bani decât Ronaldo. Inter Miami este o altă opţiune posibilă, dar nu ar putea egala oferta saudită de sute de milioane de dolari.

Messi a încercat din greu să înscrie în ultima zi în liga franceză, însă nu a reuşit, portarul celor de la Clermont, Mory Diaw, fiind într-o zi de graţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici