Lionel Messi semnează cu Inter Miami până în 2025. Atacantul Argentinei a fost primit cu fast în Statele Unite

  • Atacantul argentinian Lionel Messi a semnat pentru echipa americană Inter Miami
  • Înţelegerea este valabilă până în 2025
  • Câştigătorul a şapte Baloane de Aur, ajuns la vârstă de 36 de ani, a părăsit campionatul Franţei la sfârşitul sezonului 2022-23
787 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi semnează cu Inter Miami până în 2025. Atacantul Argentinei a fost primit cu fast în Statele Unite

Sursa foto: MediafaxFoto

Nu este niciun secret. Atacantul argentinian Lionel Messi a ajuns la finalul carierei. După ce a câştigat numeroase titluri şi baloane de aur pe Bătrânul Continent, Messi a ales să-şi continue cariera în Statele Unite, la Inter Miami.

„Sunt foarte încântat să încep următorul pas din cariera mea cu Inter Miami în Statele Unite”, a declarat Messi, proaspăt câştigator al Cupei Mondiale cu ţara sa.

Coproprietarul lui Inter Miami, David Beckham, a declarat că semnarea starului argentinian a fost un „vis devenit realitate”.

Messi, care nu a mai jucat pentru o echipă de club în afara Europei, a adăugat: „Este o oportunitate fantastică şi împreună vom continua să construim acest proiect frumos”.

„Acum 10 ani, când mi-am început călătoria pentru a construi o nouă echipă în Miami, am spus că visez să aduc cei mai mari jucători în Miami. Mi-am dorit jucători care să împărtăşească ambiţia pe care am avut-o când m-am alăturat lui LA Galaxy, să ajute la dezvoltarea fotbalului în SUA şi să construim o moştenire pentru următoarea generaţie în acest sport pe care îl iubim atât de mult. Astăzi acel vis s-a împlinit. Nu aş putea fi mai mândru că un jucător de calibrul lui Leo se alătură clubului nostru, dar sunt, de asemenea, încântat să urez bun venit unui prieten bun, o persoană extraordinară şi familiei sale frumoase care se alătură comunităţii Inter Miami”, a declarat Beckham.

Lionel a marcat 32 de goluri în 75 de meciuri pentru PSG şi a încheiat sezonul trecut cu 16 goluri şi 16 pase decisive în Ligue 1.

Messi s-a alăturat echipei franceze în 2021, după ce a petrecut 21 de ani cu Barcelona.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici