Lionel Messi şi Kylian Mbappe, autorii unui gol record pentru Ligue 1 ce a fost marcat după doar 8 secunde

Lionel Messi şi Kylian Mbappe au oferit faza weekend-ului în fotbalul european, francezul înscriind din pasa argentinianului cel mai rapid gol din istoria Ligue 1, atacantul lui PSG găsind plasa porţii la doar opt secunde după fluierul de start al meciului de duminică seară de la Lille.

643 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi şi Kylian Mbappe, autorii unui gol record pentru Ligue 1 ce a fost marcat după doar 8 secunde

Hepta

Lionel Messi a provocat reacţii masive în mediile sociale după ce l-a servit perfect pe Kylian Mbappe pentru a înscrie la doar opt secunde de la începerea meciului dintre Paris Saint-Germain şi Lille - golul francezului fiind luni oficializat ca cel mai rapid din istoria Ligue 1.

Reuşita lor survine în urma unor informaţii care susţin că există neînţelegeri în vestiarul PSG între cei doi şi Neymar, în urma unor comentarii controversate ale lui Mbappe, care a comparat calitatea competiţiilor internaţionale sud-americane cu cea a competiţiilor europene.

Dar duo-ul de profil înalt nu a dat niciun semn de răutate când Messi a creat un alt moment de magie pentru a-l trimite pe Mbappe la poartă imediat după începerea meciului de pe Stade Pierre-Mauroy.

Lovitura rapidă i-a lăsat uimiţi pe foştii campioni francezi - şi a fost ulterior confirmată oficial ca fiind cel mai rapid gol din istoria Ligue 1.

La scurt timp după ce şi-a servit coechipierul, Messi a dublat avantajul lui PSG în minutul 27 cu un şut de la marginea careului mic.

Achraf Hakimi a adăugat o a treia reuşită, din pasa lui Neymar, înainte ca Messi să dea a doua pasă de gol a serii, de data aceasta lui Neymar, în suprafaţa de pedeapsă, de unde brazilianul a finalizat sec, pentru 0-4 la pauză.

Mbappe a făcut hat-trick-ul până la final, cu alte două goluri marcate în minutele 66 şi 87, iar Neymar a completat dubla, cu reuşita din minutul 52.

Gazdele au marcat şi ele, golul de onoare, în minutul 54, prin Bamba.

După un prim sezon cu puţine reuşite la PSG, Messi pare în formă în debutul noii campanii din Franţa şi are la activ 3 goluri şi 3 pase decisive, în tot atâtea meciuri.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici