Lionel Messi: Trebuie să muncim în continuare

Atacantul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi, a declarat, marţi, după ce a marcat toate golurile formaţiei sale în meciul cu Arsenal, scor 4-1, în Liga Campionilor, că el şi coechipierii săi trebuie să muncească în continuare şi să câştige partida cu Real Madrid.

41 afișări
Imaginea articolului Lionel Messi: Trebuie să muncim în continuare

Lionel Messi: Trebuie să muncim în continuare (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Sunt foarte fericit pentru această victorie, dar trebuie să muncim în continuare. Ne aşteaptă un meci foarte important. Sâmbătă, trebuie să câştigăm jocul cu Real Madrid, fie şi la doar un gol diferenţă", a spus Messi.

Echipa FC Barcelona s-a calificat în semifinalele Ligii Campionilor, eliminând formaţia engleză Arsenal Londra, cu scorul general 6-3. Gruparea spaniolă a câştigat, marţi, pe teren propriu, manşa secundă cu scorul de 4-1, iar atacantul argentinian Lionel Messi a marcat toate cele patru goluri ale formaţiei gazdă, în minutele 21, 37, 42 şi 88. Messi a devenit al şaselea jucător care înregistrează o astfel de performanţă în Liga Campionilor.

Partida Real Madrid - FC Barcelona, din cadrul etapei a XXXI-a a campionatului spaniol, se va disputa sâmbătă, de la ora 23.00 (ora României). În tur, FC Barcelona a câştigat cu scorul de 1-0. Cu opt etape înainte de finalul campionatului, cele două formaţii au acelaşi număr de puncte, 77, echipa din capitală fiind lider, cu un golaveraj mai bun (+57, faţă de +56 ).

Vezi aici golurile marcate de Lionel Messi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici