Lipă: Mi-aş dori ca Steaua şi Dinamo să joace săptămânal între ele

Preşedintele Clubului Sportiv Dinamo, Elisabeta Lipă, a declarat, marţi, că şi-ar dori ca formaţiile Dinamo şi Steaua să se întâlnească în meciuri săptămânale, pentru ca astfel stadioanele să fie pline.

35 afișări
Imaginea articolului Lipă: Mi-aş dori ca Steaua şi Dinamo să joace săptămânal între ele

Lipă: Mi-aş dori ca Steaua şi Dinamo să joace săptămânal între ele (Imagine: Eduard Andrei/Mediafax Foto)

"Atâta agitaţie am văzut în ultimele zile, casele pline, bilete nu mai sunt, telefoane sunând pentru a le face rost de bilete şi invitaţii. Mi-aş dori ca acest derbi Steaua-Dinamo să fie săptămânal, o dată să se joace pe Dinamo, o dată pe Ghencea, pentru că aşa vedem că avem foarte mulţi suporteri, fie că sunt de la Steaua, fie că sunt de la Dinamo. Stadionul de mâine va fi arhiplin, ceea ce înseamnă că bucureştenii iubesc sportul şi atunci facem un campionat Steaua-Dinamo cu o săptămână la ei şi una la noi. Astfel lumea va ieşi din case şi va participa la activităţile sportive", a spus Lipă, care a participat, marţi, la o lansare de carte.

Elisabeta Lipă a afirmat că va asista la meciul programat, miercuri, pe stadionul Dinamo. "Cu siguranţă că voi fi în tribună. Sunt dinamovistă convinsă şi e normal să îmi susţin echipa. Sper să bată, eu le doresc să câştige meciul de mâine. Nu dau niciun pronostic, dar sper ca scorul să fie în favoarea FC Dinamo Bucureşti. E clubul unde m-am format şi m-am consacrat", a completat Lipă.

Partida Dinamo - Steaua se va disputa miercuri, de la ora 20.30, pe Stadionul Dinamo, în cadrul etapei a a XXII-a a Ligii I.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici