Lippi: În fotbal nu există homosexuali (Video)

Selecţionerul Italiei, Marcello Lippi, a afirmat, miercuri, într-un interviu difuzat de site-ul YouTube, că în 40 de ani de carieră nu a întâlnit homosexuali în fotbal şi crede că aceştia nu se află printre fotbalişti.

12 afișări
Imaginea articolului Lippi: În fotbal nu există homosexuali (Video)

Lippi: În fotbal nu există homosexuali

"Cred că, printre fotbalişti, nu există homosexuali. În 40 de ani de carieră nu am întâlnit niciunul şi nimeni nu mi-a vorbit de acest lucru", a declarat Marcello Lippi la emisiunea Klauscondicio, difuzată de YouTube.

"Nu aş exclude niciodată un gay din naţională, dar cred că ar fi foarte greu ca un jucător să-şi trăiască homosexualitatea într-un mod normal printre coechipierii săi", a adăugat Lippi.

Aurelio Mancuso, preşedintele Arcigay, o asociaţie italiană de apărare a homosexualilor, a reacţionat la declaraţiile lui Lippi.

"Homosexualii sunt persoane care parctică toate sporturile, toate profesiile. În medii precum fotbalul, homosexualii se ascund şi mai mult. Nu permit să se pună la îndoială faptul că selecţionerul nu a fost conştient, în ciuda vastei sale experienţe, de prezenţa homosexualilor în fotbal", a menţionat Mancuso.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici