Lista completă a echipelor calificate, până acum, în optimile Ligii Campionilor

Marţi seară, 26 noiembrie, s-au disputat opt meciuri din etapa a cincea din grupele Ligii Campionilor, partide în urmă cărora Real Madrid, Tottenham şi Manchester City şi-au asigurat calificarea în optimile competiţiei.

198 afișări
Imaginea articolului Lista completă a echipelor calificate, până acum, în optimile Ligii Campionilor

Lista completă a echipelor calificate, până acum, în optimile Ligii Campionilor

Real Madrid a avut victoria "în mână" în faţa campioanei Franţei, PSG. "Galacticii" au deschis scorul în minutul 17 prin Benzema. Acelaşi Benzema a punctat şi în minutul 79 şi a dus scorul la 2-0. Două minute mai târziu, Mbappe a redus din difrenţă, iar în minutul 83 Sarabia a restabilit egalitatea. S-a încheiat 2-2, dar Real Madrid şi-a asigurat accederea în optimile Ligii Campionilor.

Grupa A, clasament după 5 etape:
1. PSG - 13 puncte
2. Real Madrid - 8 puncte
3. Club Brugge - 3 puncte
4. Galatasaray - două puncte

Revenit pe banca tehnică, Jose Mourinho nu a avut meci uşor în faţa celor de la Olympiakos. Tottenham a fost condusă până în minutul 50 de echipa din Grecia. El Araby (min. 6) Semedo (min. 19) au marcat pentru gruparea elenă, în timp ce Alli (min. 45+1), Kane (min. 50, 77) şi Aurier (min. 73) au întors scorul. Formaţia din Londra s-a impus cu 4-2 şi merge şi ea în optimile Ligii Campionilor.

Grupa B, clasament după 5 etape:
1. Bayern Munchen - 15 puncte
2. Tottenham - 10 puncte
3. Crvena Zvezda - 3 puncte
4. Olympiakos - un punct

Manchester City a remizat marţi seară cu Şahtior Doneţk, scor 1-1 (Gundogan min. 56 / Solomon min. 69), dar a profitat de rezultat înregistrat în al doilea meci al grupei C, victoria italienilor de la Atalanta în faţa formaţiei Dinamo Zagreb, scor 2-0 (Muriel min. 27, Gomez min. 47). Astfel, campioana Angliei s-a calificat în optimile Ligii Campionilor cu 11 puncte adunate în cinci etape. În grupa C a mai rămas un loc liber pentru a merge mai departe în Liga Campionilor, toate cele trei formaţii (Şahtior, Dinamo Zagreb) pot ajunge pe poziţia a doua.

Grupa C, clasament după 5 etape:
1. Manchester City - 11 puncte
2. Şahtior Doneţk - 6 puncte
3. Dinamo Zagreb - 5 puncte
4. Atalanta - 4 puncte

În grupa D, Juventus este deja calificată în optimi, astfel că a mai rămas un loc. Atletico Madrid şi Lverkusen se vor lupta în ultima rundă pentru a ajunge în optimi.

Grupa D, clasament după 5 etape:
1. Juventus - 13 puncte
2. Atletico Madrid - 7 puncte
3. Leverkusen - 6 puncte
4. Lokomotiv Moscova - trei puncte

Lista completă a echipelor calificate în optimile Ligii Campionilor până în acest moment: PSG, Real Madrid, Bayern Munchen, Tottenham, Manchester City şi Juventus.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici