Lista fundaşilor nominalizaţi de FIFA pentru echipa anului

FIFA a anunţat, joi, pe site-ul oficial, lista de 20 de fundaşi nominalizaţi pentru echipa mondială a anului, din aceasta făcând parte patru spanioli, patru brazilieni, trei englezi, doi germani, un italian, un francez, un galez, un sârb, un belgian, un argentinian şi un portughez.

1744 afișări
Imaginea articolului Lista fundaşilor nominalizaţi de FIFA pentru echipa anului

Lista fundaşilor nominalizaţi de FIFA pentru echipa anului (Imagine: Shutterstock)

Cei 20 de fotbalişti nominalizaţi sunt următorii:

Jucătorii fac parte dintr-o listă de 55 de fotbalişti nominalizaţi pentru echipa anului FIFA FIFPro, a cărei formă finală va fi anunţată într-o conferinţă de presă la Sao Paulo, în 29 noiembrie.

Până acum, FIFA a mai anunţat cei cinci portari nominalizaţi:

  • italianul Gianluigi Buffon

  • spaniolul Iker Casillas

  • cehul Petr Cech

  • englezul Joe Hart

  • germanul Manuel Neuer

Premiile, printre care Balonul de Aur pentru cel mai bun fotbalist al anului, vor fi decernate în cadrul unei gale ce va avea loc la 7 ianuarie 2013, la Zurich.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici