Conference League: Randers FC - CFR Cluj 2-1. Campioana României, eliminată

  • România a rămas fără reprezentantă în cupele europene, după ce CFR Cluj a pierdut în Danemarca, joi seară, 1-2 cu Randers FC.
  • În celălalt meci al grupei, tot joi seară, Jablonec-Alkmaar 1-1.
  • Campioana României este ultima în Grupa D, cu un singur punct, cu o etapă rămasă de jucat.
907 afișări
Imaginea articolului Conference League: Randers FC - CFR Cluj 2-1. Campioana României, eliminată

Ciprian Deac, CFR Cluj

Randers FC - CFR Cluj 2-1
A. Kamara (68), Piesinger (76) / C. Deac (72)

FK Jablonec - AZ Alkmaar 1-1
Kratochvil (7) / Evjen (44)

Clasamentul grupei (cu o etapă rămasă de jucat): 1. Alkmaar (11p), 2. Randers (7p), 3. Jablonec (6p), 4. CFR Cluj (1p)

Doar primele două clasate merg mai departe. A fost a 5-a înfrângere consecutivă a CFR-ului în deplasările europene.

 

Echipele
Randers: Carlgren - Kallesoe, Piesinger, Marxen, Kopplin - Tibbling, Laueborg, Johnsen, Ankersen - Egho, Bundgaard
Rezerve: Sondergaard, Dakir, Kehinde, Enggard, Lauridsen, Klysner, Bundgaard, Mistrati, Leth, Salou, Onovo, Kamara
Antrenor: Thomas Thomasberg

CFR Cluj: Bălgrădean - Manea, Graovac, Burcă, Camora - Bordeianu, Boateng, Deac - Omrani, Debeljuh, Păun
Rezerve: Cristiano, Hindrich, Rodriguez, Sigurjonsson, Susic, Costache, Culio, Bouhenna, Gîdea, Alibec, Cestor, Fl. Ştefan
Antrenor: Dan Petrescu

Stadion: Randers (Danemarca)
Arbitru: Donald Robertson / Asistenţi: Alan Mulvanny, Calum Spence (toţi din Scoţia)

/////////////

Ambele formaţii sunt în formă bună. Danezii sunt pe locul 4 în campionatul intern, cu 28 de puncte, la egalitate cu Aalborg, locul 3, dar la distanţă apreciabilă de liderul Midjylland, 34 de puncte.

Randers are 4 puncte în grupa de Conference League, avându-le în faţă pe AZ Alkmaar (10p) şi pe FK Jablonec (5p). Ultima clasată, CFR Cluj, are un singur punct şi joacă totul în duelul din Danemarca. La Cluj a fost 1-1, cu ardelenii egalând după pauză prin Petrila.

Dan Petrescu (53 de ani), antrenorul lui CFR Cluj, este încrezător că echipa sa va obţine victorii în meciurile rămase în grupa de Conference League, cu Randers şi Jablonec, şi va prinde astfel barajul pentru „optimile” competiţiei.

CFR Cluj o va întâlni pe Randers în deplasare, într-un meci în care singura opţiune pentru campioana României este victoria. De altfel, pentru a spera la calificarea la barajul pentru „optimi”, CFR Cluj e obligată să câştige cele două meciuri rămase. Cu Randers, în deplasare, apoi acasă, cu Jablonec.

Pe deasupra, e nevoie şi ca Jablonec să nu o învingă pe AZ Alkmaar acasă, pe 25 noiembrie, pentru că o victorie i-ar urca pe cehi la 8 puncte, un total la care CFR Cluj nu are cum să ajungă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici