LIVE TEXT România - Irlanda de Nord ora 21:45. S-au anunţat echipele de start

  • România şi Irlanda de Nord au încheiat la egalitate, 0-0, meciul din preliminariile EURO 2016 (13 iunie 2015)
  • Tătăruşanu are 67 de selecţii la naţională, Chiricheş a fost convocat de 57 de ori
  • Lazăr (Astra), Creţu (NK Maribor), Buş (FCSB) şi Iancu (Viitorul) sunt la prima convocare
727 afișări
Imaginea articolului LIVE TEXT România - Irlanda de Nord ora 21:45. S-au anunţat echipele de start

Echipele de start

România: Tătăruşanu, Hanca, Chiricheş-cpt., Toşca, Bancu, Maxim, Cicâldău, Stanciu, Hagi, Puşcaş, Alibec.

Irlanda de Nord: Peacock-Farrell - McNair, Cathcart, Ballard - Dallas, Davis (cpt.), Evans, Lewis - Magennis, Saville - Washington

 

Mirel Rădoi va sta pe banca naţionalei pentru prima oară diseară, în meciul cu Irlanda de Nord din grupele Nations League.

Va merge pe nume mai puţin cunoscute faţă de ultima oară când România a întâlnit Irlanda de Nord, pe drumul calificării la EURO 2016.

Din cei 23 de jucători convocaţi în lotul pentru meciurile de Nations League, doar Tătăruşanu, Chiricheş, Grigore şi Maxim au jucat în acel 0-0 din Belfast.

Tătăruşanu şi Chiricheş sunt veteranii care trebuie să-i îmbărbăteze pe cei patru care ar putea îmbrăca pentru prima dată tricoul naţionalei.

„Am ajuns să fim în play-off-ul pentru Campionatul European prin această competiţie. Deci, din punctul ăsta de vedere, nu putem să spunem că putem folosi aceste două partide doar pentru a pregăti meciul cu Islanda. Din contră, sunt partide oficiale foarte importante pentru noi, pentru băieţi, pentru noul drum”, e de părere selecţionerul Mirel Rădoi.  

„Mirel a venit cu o gândire pozitivă, încearcă să ne dea încredere, să facem lucruri bune. Sperăm să-l ajutăm să înceapă cu dreptul această campanie şi să câştigăm meciuri alături de el”, spune Vlad Chiricheş. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici