Liverpool a părăsit Cupa Angliei, după o nouă înfrângere

  • Liverpool nu se regăseşte după pauza din Premier League.
  • Echipa lui Jurgen Klopp a suferit un nou eşec, pe terenul lui Chelsea, scor 0-2.
  • A părăsit Cupa Angliei în faza optimilor de finală.
151 afișări
Imaginea articolului Liverpool a părăsit Cupa Angliei, după o nouă înfrângere

Sursa: Profimedia Images

Cu şapte schimbări în echipa de start faţă de formaţia care pierdea pe terenul lui Watford în Premier League, scor 0-3, Liverpool nu a reuşit să îi facă faţă lui Chelsea, unde s-a remarcat tânărul mijlocaş scoţian Billy Gilmour, în vârstă de 18 ani, care a fost declarat şi omul meciului.

Londonezii au deschis scorul după doar 13 minute. Willian a profitat de erorile lui Fabinho şi Adrian şi a punctat cu un şut din afara careului. Scorul final l-a stabilit fostul mijlocaş al lui Everton, Ross Barkley, care a marcat la capătul unui contraatac.

După eliminarea din Cupa Ligii şi Cupa Angliei, Liverpool rămâne angrenată doar în campionat, acolo unde are 22 de puncte avans în fruntea clasamentului, şi în Liga Campionilor, unde are de întors rezultatul de 0-1 din meciul tur al optimilor, cu Atletico Madrid.

Chelsea este una dintre cele patru echipe care au obţinut deja calificarea în sferturile de finală ale Cupei Angliei, după Arsenal, Newcastle şi Sheffield United.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici