Liverpool a preluat şefia în Premier League după ce a câştigat derby-ul cu Tottenham

  • unda a 13-a din Premier League a fost cea a derby-ului de la vârf, dintre campioana Liverpool şi liderul de moment Tottenham.
  • Confruntarea dintre primele două clasate în insulă putea însemna pentru ambele echipe desprinderea la trei puncte în fruntea clasamentului.
  • Campionii au câştigat cu 2-1, printr-un gol marcat în minutul 90 de Firmino.
97 afișări
Imaginea articolului Liverpool a preluat şefia în Premier League după ce a câştigat derby-ul cu Tottenham

Liverpool a preluat şefia în Premier League după ce a câştigat derby-ul cu Tottenham

Prima mare ocazie a meciului i-a apaţinut lui Firmino (Liverpool), a cărui lovitură cu capul a fost respinsă de Hugo Lloris, portarul care avea să mai salveze pe Tottenham în câteva rânduri. Golul a picat în minutul 26 din gheata „prinţului” Salah, al cărui şut din interiorul careului a fost deviat în poarta lui Lloris (1-0, min. 26). Peste doar 7 minute, Heung-Min Son rămâne singur cu portarul şi egalează (1-1, min.33). Golul e validat abia după ce arbitrul consultă sistemul video,

pentru un posibil offside, neconfirmat. Înainte de pauză, Firmino îl mai testează o dată fără succes pe Lloris.

În partea secundă ambele echipe iau rând pe rând la ţintă barele. Alte două ocazii de fiecare parte sunt irosite. În ultimul minut al timpului regulamentar de joc, după un corner al gazdelor, mingea ajunge la Firmino, care trimite cu capul la vinclul porţii (2-1, min. 90).

Liverpool învinge meritat şi trece pe prima poziţie, cu 28 de puncte, 3 în faţa echipei lui Mourinho.

Celelalte rezultate înregistrate miercuri în Premier League:

Arsenal - Southampton 1-1
Leeds - Newcastle - 5-2
Leicester - Everton - 0-2
Fulham - Brighton 0-0
Westaham - Crystal Palace 1-1

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici