Liverpool începe să-şi revină. „Cormoranii” au câştigat în deplasare la Wolves

  • După ce a pierdut ultimele 6 meciuri din campionat pe teren propriu, se pare că Liverpool nu mai ştie să câştige decât în deplasare.
  • Luni seara, trupa lui Jugen Klopp i-a învins la limită pe Wolves, reuşind a 4 victorie din ultimele 5 deplasări.
80 afișări
Imaginea articolului Liverpool începe să-şi revină. „Cormoranii” au câştigat în deplasare la Wolves

Wolverhampton - FC Liverpool s-a încheiat 0-1, în ultima partidă a etapei a 28-a din Premiere League.

S-a jucat intens la ambele porţi, gazdele având prima mare ocazie de a deschide scorul încă în minutul 5, când portarul Alisson a resping greu şutul lui Nelson Semedo.

După două ocazii destul de bune, la capătul cărora s-a aflat Sadio Mane, senegalezul a trimis o pasă inspirată lui Diogo Jota, care a marcat unicul gol al meciului în al doilea minut suplimentar de joc al primei reprize.

Partea secundă a fost dominată de oaspeţi, fiind rândul „faraonului”

Salah să iasă la rampă cu două ratări şi cu un gol, anulat pe motiv de offside.

S-a încheiat 0-1, iar Liverpool e doar pe 6, în urma rezultatelor slabe din ultima vreme din campionat, cu 46 de puncte, la 5 puncte distanţă de un posibil loc 4 ce duce în Liga Campionilor în sezonul viitor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici