Liverpool îşi închide baza de antrenament. Mai mulţi jucători şi membri ai staff-ului confirmaţi cu COVID-19

Liverpool şi-a închis temporar baza de antrenament după ce ultima rundă de teste COVID-19 a descoperit şi mai multe cazuri pozitive în rândul jucătorilor şi al staff-ului.

156 afișări
Imaginea articolului Liverpool îşi închide baza de antrenament. Mai mulţi jucători şi membri ai staff-ului confirmaţi cu COVID-19

Liverpool îşi închide baza de antrenament. Mai mulţi jucători şi membri ai staff-ului confirmaţi cu COVID-19

„Cormoranii” au cerut deja amânarea semifinalei de joi, din Carabao Cup, împotriva lui Arsenal, din cauza unui lot decimat de îmbolnăviri, accidentări şi absenţe, Covid-19 afectând echipa încă din timpul săptămânii trecute.

Alisson, Roberto Firmino şi Joel Matip sunt cazuri confirmate pozitive, în timp ce managerul Jurgen Klopp şi asistentul Pep Lijnders au fost şi ei testaţi pozitiv, şi se pare că există mai mulţi jucători care se izolează ca urmare a ultimei runde de teste, conform 90min.com.

Liverpool a confirmat că terenul său de antrenament a fost închis temporar ca urmare a noilor cazuri pozitive, care nu fuseseră identificate înainte de depunerea cererii de amânare a meciului de joi.

Presa britanică relatează că focarul a afectat atât jucătorii, cât şi personalul, iar Liverpool s-a mişcat rapid pentru a încerca să limiteze răspândirea.

Înainte de depunerea cererii de amânare, se ştia că Liverpool era lipsită de trio-ul Alisson, Firmino şi Matip, în timp ce accidentările i-au exclus pe Thiago, Divock Origi, Takumi Minamino, Nathaniel Phillips şi Harvey Elliott.

Mohamed Salah, Naby Keita şi Sadio Mane au plecat şi ei la Cupa Africii pe Naţiuni.

Nu este încă clar dacă vreun jucător din prima echipă a fost implicat în ultimul val de cazuri, dar EFL aşteaptă să primească rezultatele, înainte de a lua o decizie finală cu privire la cererea de amânare.

Fiecare caz este analizat în mod individual, dar regula generală este că meciurile trebuie să se joace dacă echipele pot apela la cel puţin 14 dintre jucătorii primei echipe înregistrate în campionat, dintre care unul trebuie să fie portar.

Orice jucător cu vârsta sub 21 de ani care nu este înregistrat, dar care a jucat şi el în ligă, cum ar fi Tyler Morton, va conta pentru cei 14.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici