Liverpool l-a transferat pe mijlocașul Fabinho de la AS Monaco

Liverpool a anunţat primul transfer după înfrângerea din finala Ligii Campionilor, 3-1 în dauna Realului. Brazilianul Fabinho a fost prezentat oficial de gruparea de pe Anfield pe reţele de socializare.

1 afișare

Mijlocaşul defensiv adus de la AS Monaco e văzut drept înlocuitorul perfect pentru Emre Can, care nu şi-a prelungit contractul şi cel mai probabil va semna cu Juventus Torino.

"Mereu mi-am dorit să joc pentru un gigant", a spus Fabinho la prezentarea oficială. Conform presei din Anglia, suma de transfer se ridică la 50 de milioane de euro.

În vârstă de 24 de ani, Fabinho a evoluat în 45 de meciuri pentru AS Monaco în acest sezon. Cotat la 40 de milioane de euro, Fabinho a fost adus de Monaco de la Rio Ave în 2015. Mijlocaşul a trecut şi pe la echipa secundă a lui Real Madrid în sezonul 2012/2013.

Real Madrid s-a impus cu 3-1 în finala de la Kiev, reuşind să câştige pentru a 13-a oară Liga Campionilor şi pentru a treia oară la rând, record absolut în noul format. Zinedine Zidane a devenit primul antrenor care cucereşte trofeul pentru trei ani la rând, iar Cristiano Ronaldo şi-a trecut în cont a cincea Cupă din carieră, devenind cel mai titrat jucător din istoria competiţiei. Accidentarea lui Salah, gafele lui Karius şi bijuteria de gol reuşită de Gareth Bale au reprezentat cele mai importante momente din ultimul act al Ligii Campionilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici