Liverpool - Real Madrid. Avancronica rejucării finalei Champions League din 2022

Liverpool şi Real Madrid se întâlnesc marţi, 21 în prima manşă a optimilor de finală ale UEFA Champions League. Meciul se joacă pe Stadionul Anfield, cu începere de la ora 22:.00. Manşa secundă va avea loc pe 15 martie.

491 afișări
Imaginea articolului Liverpool - Real Madrid. Avancronica rejucării finalei Champions League din 2022

Facebook, Real Madrid

După ce Real Madrid a învins Liverpool în finala Ligii Campionilor UEFA din sezonul trecut, antrenorul Carlo Ancelotti a declarat că Reds a fost "mai uşor de descifrat" decât unii dintre ceilalţi adversari ai echipei sale în drumul spre finală.

Italianul va afla în această dublă dacă într-adevăr a descifrat definitiv codul lui Liverpool atunci când echipele se vor întâlni pe Anfield pentru a zecea oară în total în cupele europene, cu Madridul în avantaj de 5-3 în ceea ce priveşte victoriile de până acum.

Echipele probabile:

Liverpool: Alisson Becker; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Bajcetic; Salah, Núñez, Gakpo

Absenţi, accidentaţi: Luis Díaz (genunchi), Thiago Alcántara (şold)
Incerţi, accidentaţi: Konaté (picior), Núñez (umăr)
Ratează următorul meci dacă primeşte cartonaş: Alexander-Arnold

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Éder Militão, Rüdiger, Alaba ; Modrić, Ceballos, Camavinga; Valverde, Benzema, Vinícius Júnior

Absenţi, accidentaţi: Kroos (boală), Mendy (tendon), Tchouameni (boală), Mariano (nu face parte din lot)
Incert: Benzema

Liverpool formă: WWLLDW, actualmente locul 8 în Premier League

Real Madrid formă în toate compeiţiile: WWWWLWW, actualmente locul 2 în La Liga, calificată în semifinalele Copa del Rey

Pronosticurile experţilor

Matthew Howarth, reporter Liverpool
Ce diferenţă fac nouă luni. După ce a fost la două victorii de o cvadruplă istorică în sezonul trecut, Liverpool se chinuia înainte de recentele victorii consecutive în Premier League cu Everton şi Newcastle. A fost un sezon turbulent până acum pentru Jürgen Klopp şi jucătorii săi, dar în ultima vreme au existat semne că Reds se întorc la ceva care se apropie de cea mai bună formă a lor. Ce ocazie mai bună de a-şi continua traiectoria ascendentă decât un meci împotriva campionilor europeni în exerciţiu pe un Anfield zbuciumat?

Graham Hunter, reporter la Real Madrid
O luăm de la capăt. Ceea ce este şi mai interesant în cazul în care aceşti doi mastodonţi se întâlnesc de nouă ori în această competiţie în ultimii 42 de ani este faptul că aceste confruntări includ două dintre ultimele patru finale. Oricine doreşte să înţeleagă cum s-au descurcat campionii europeni de când Vinícius Júnior a câştigat titlul în luna mai a anului trecut va avea nevoie de o anumită perspectivă culturală: majoritatea judecătorilor ar spune că Madridul a fost "aşa şi aşa", dar de atunci a adăugat Supercupa UEFA şi Cupa Mondială a Cluburilor FIFA. Vinícius rămâne vital - la fel ca şi menţinerea în formă a lui Karim Benzema.

Ce spun antrenorii

Jürgen Klopp, antrenorul lui Liverpool: "Trebuie să jucăm două super meciuri pentru a merge mai departe. Madrid nu trebuie să joace special şi încă mai are o şansă. Sunt foarte fericit că putem juca acest meci acum, mai degrabă decât acum câteva săptămâni. Mă aştept ca Anfield să fie pe fază. Să mergem din nou împreună."

Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid: "Echipa este într-o formă bună, dornică şi nerăbdătoare să se descurce la fel ca anul trecut, ştiind că este un meci dificil şi că urmează o a doua etapă. Suntem entuziasmaţi să ne întoarcem din nou în această competiţie. Finala din sezonul trecut de la Paris ne aduce amintiri frumoase. A fost un meci echilibrat. Ei au avut mai multă posesie, dar noi am fost buni în spate. Acum este diferit, pentru că sunt două manşe. Am luat în calcul acest lucru. Trebuie să fim buni timp de 180 de minute".

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici