Liverpool spune că Salah, accidentat, se întoarce în Anglia de la Cupa Africii pentru tratament

Starul egiptean Mohamed Salah părăseşte Cupa Africii pe Naţiuni - cel puţin temporar - şi se întoarce la Liverpool pentru a fi tratat pentru o accidentare musculară, a anunţat clubul din Premier League duminică seara târziu.

132 afișări
Imaginea articolului Liverpool spune că Salah, accidentat, se întoarce în Anglia de la Cupa Africii pentru tratament

Liverpool spune că Salah, accidentat, se întoarce în Anglia de la Cupa Africii pentru tratament

Influentul atacant a fost nevoit să iasă în prima repriză a meciului de joi al Egiptului cu Ghana, scor 2-2, din grupele Cupei Africii, provocând îngrijorare la club şi în ţară.

Ulterior, s-a aflat că Salah, în vârstă de 31 de ani, va rata următoarele două meciuri, în cazul în care egipteniiv or evolua în fazele eliminatorii ale turneului din Coasta de Fildeş, conform AP.

Salah va asista acum la ultimul meci al Egiptului din Grupa B, luni, împotriva naţionalei Capului Verde, unde o victorie le-ar asigura locul în optimi, înainte de a se întoarce la Liverpool pentru reabilitare.

Liverpool a postat pe site-ul oficial următoarea declaraţie: "După ce au fost efectuate examinări suplimentare asupra lui Mohamed Salah în ultimele ore şi după comunicarea dintre personalul medical al echipei naţionale şi omologii de la Liverpool FC, s-a decis ca jucătorul să se întoarcă în Anglia după meciul de mâine pentru a-şi termina tratamentul, cu speranţa că se va alătura echipei naţionale în semifinala AFCON, dacă ne vom califica".

Anterior, duminică, Salah a declarat că este în continuare convins că va câştiga în sfârşit Cupa Africii " mai devreme sau mai târziu".

Egiptul nu a câştigat încă niciun meci la Cupa Africii, înregistrând două remize.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici