Liverpool vrea să-i prelungească contractul antrenorului Jurgen Klopp - presă

Liverpool a câştigat, sâmbătă, Liga Campionilor, după ce s-a impus în finală în faţa lui Tottenham, scor 2-0, iar un rol important în cursa pentru trofeu l-a avut managerul Jurgen Klopp (51 de ani).

146 afișări
Imaginea articolului Liverpool vrea să-i prelungească contractul antrenorului Jurgen Klopp - presă

Liverpool vrea să-i prelungească contractul antrenorului Jurgen Klopp - presă

Neamţul i-a adus lui Liverpool al şaselea trofeu al Ligii Campionilor din istorie, după ce, anul trecut, a pierdut finala cu Real Madrid, scor 1-3. Klopp este văzut drept un tehnician de lungă durată, care ar urma să intre în istoria clubului, alături de alte nume grele precum George Kay, Bill Shankly sau Bob Paisley.

Potrivit Marca, oficialii lui Liverpool poartă deja negocieri cu Klopp pentru a-i prelungi contractul. Actuala înţelegere a fostului antrenor de la Borussia Dortmund expiră în 2022, însă "cormormoranii" vor să mai adauge încă un sezon. Jurgen Klopp ar urma să beneficieze şi de o mărire salarială semnificativă în cazul în care acceptă ofertă şi să încaseze 11 milioane de euro anual, în loc de 8 milioane, cât primeşte în prezent.

Jurgen Klopp a sosit la Liverpool în octombrie 2015, iar câştigarea Ligii Campionilor 2019 reprezintă primul trofeu ca manager al formaţiei de pe Anfield Road. Cu el la cârma, Liverpool a obţinut 97 de puncte în sezonul recent încheiat din Premier League, însă a încheiat pe locul 2, la o lungime în spatele campioanei Manchester City.

În 208 de meciuri a pregătit-o Klopp pe Liverpool, înregistrând 119 victorii, 52 de remize şi 37 de înfrângeri.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici