Liviu Antal: În primul rând pentru colectiv am rămas la Oţelul

Fotbalistul echipei Oţelul Galaţi, Liviu Antal, a declarat într-un interviu acordat site-ului oficial al campioanei en titre a României că a rămas la gruparea gălăţeană în primul rând pentru colectiv, după ce în această iarnă s-a vorbit că ar urma să plece.

200 afișări
Imaginea articolului Liviu Antal: În primul rând pentru colectiv am rămas la Oţelul

Liviu Antal (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax foto)

Întrebat ce "a cântărit cel mai mult" în decizia sa de a rămâne la Oţelul, Antal a răspuns: "Cred că al meu coleg de cameră şi prieten, Marius Pena. Ha, ha, nu glumesc! Colegii de echipă sunt foarte importanţi pentru mine, formăm împreună un grup timp de aproape trei ani, m-am obişnuit cu ei, am avut şi bune, şi rele împreună, am avut şi performanţe mari împreună. Cred că, în primul rând, pentru colectiv am rămas la Oţelul".

El s-a declarat încântat de faptul că a avut ocazia de a participa în Liga Campionilor şi de a înscrie în această competiţie, în meciul cu FC Basel, scor 2-3. "Mă bucur că am ajuns să marchez în Liga Campionilor, nu pot să zic decât că-i un vis împlinit. Visam măcar să joc acolo, darămite să şi marchez. Mă bucur că am ajuns în Liga Campionilor şi că am fost luaţi în serios, nu numai eu, ci întreaga echipă. Poborsky de România e o simplă poreclă, nu ştiu de unde i-a venit antrenorului Benficăi, dar mă bucur că m-a comparat cu un fotbalist foarte mare. Sper ca măcar să mă ridic la nivelul lui", a menţionat fotbalistul.

Antal a precizat, în ceea ce priveşte meciurile de pregătire din această iarnă, că ar vrea ca alte echipe să câştige amicalele, dar Oţelul să se impună în campionat: "Lasă să fie alţii campioni în amicale şi să fim noi în campionat! Sunt importante şi amicalele pentru că, atunci când câştigi, ai alt spirit şi altă dispoziţie, dar nu e un lucru care să ne dea bătuţi. Nu facem vreo tragedie. Ne dorim să câştigăm şi noi un meci, am muncit mult şi merităm, dar important e să fim la nivel maxim în campionat. Perioada de pregătire are alte scopuri, nu neapărat victoria în jocurile amicale".

Jucătorul echipei gălăţene consideră că sezonul de primăvară va fi "mai greu ca niciodată" de când este la Oţelul. "Toată lumea îşi ia măsuri faţă de noi! Am ajuns o echipă destul de mediatizată, luată în seamă de toată lumea şi ne va fi mai greu. Dar asta ne mobilizează şi mai tare", a adăugat el.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici