Liviu Ganea: Cred că mai avem şanse la titlu

Atacantul formaţiei FC Dinamo, Liviu Ganea, consideră că echipa sa mai are şanse să câştige campionatul, chiar dacă în acest moment ocupă locul şase în clasamentul Ligii I, la zece puncte distanţă de liderul Oţelul Galaţi.

14 afișări
Imaginea articolului Liviu Ganea: Cred că mai avem şanse la titlu

Liviu Ganea: Cred că mai avem şanse la titlu (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Nu cred că am avut un an foarte bun, ne doream unele rezultate pe care nu le-am obţinut însă. Dinamo suferă pentru locul în clasament, nu e un loc onorabil pentru Dinamo. Eu cred că mai avem şanse la titlu, dar acest lucru depinde numai de noi în meciurile care urmează, de felul în care le vom aborda. Regret că nu am dat mai multe goluri, nu ştiu câte ar fi trebuit să dau, dar cred că aveam nevoie de mai multe. Am pierdut puncte importante cu echipe mai slab cotate. Suntem dezamăgiţi de locul pe care îl ocupăm. Am înţeles că se vor achita înainte de sărbători unele restanţe contractuale. Sperăm să vină Moş Crăciun, să fie mai indulgent. Nu ştiu dacă se vor achita în totalitate restanţele", a declarat Ganea.

Atacantul consideră că antrenorul Ioan Andone nu poate fi judecat după doar şase luni de la numirea sa la conducerea tehnică a formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare: "Eu cred că un antrenor trebuie să stea o perioadă mai lungă la o echipă pentru a face treabă. Nea Ando a venit de şase luni şi nu cred că poţi judeca un antrenor după şase luni".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici