Liviu Ganea: Eu m-aş duce la Târgu Mureş dar totul depinde de Dinamo

Atacantul grupării Dinamo, Liviu Ganea, a declarat, marţi agenţiei MEDIAFAX, că ar fi tentat să accepte un împrumut la formaţia FCM Târgu Mureş până la finalul actualului sezon al Ligii I, dar conducerea clubului bucureştean nu agreează o astfel de tranzacţie.

93 afișări
Imaginea articolului Liviu Ganea: Eu m-aş duce la Târgu Mureş dar totul depinde de Dinamo

Liviu Ganea (Imagine: Cosmin Matei/Arhiva Mediafax Foto)

"Deocamdată nu se întâmplă nimic, eu aş accepta un împrumut până la vară la Târgu Mureş, dar depinde Dinamo, că nu acceptă. Decât să rămân aici până îmi expiră contractul aş merge la Târgu Mureş. Varianta împrumutului la Astra Ploieşti a picat pentru că au fost unele neînţelegeri. Eu decoamdată sunt acasă, o să văd în următoarele zile ce se va întâmpla, dacă mai plec sau nu cu Dinamo în Antalya", a spus Ganea.

Atacantul în vârstă de 24 de ani se află în ultimele şase luni de contract cu Dinamo şi nu s-a înţeles cu conducerea grupării "alb-roşii" în privinţa prelungirii angajamentului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici