Liviu Ganea, trimis la Dinamo II pentru că a refuzat prelungirea contractului

Conducerea FC Dinamo a decis, marţi, trimiterea atacantului Liviu Ganea la formaţia a doua a clubului şi trecerea lui pe lista de transferuri, deoarece a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu gruparea "alb-roşie".

175 afișări
Imaginea articolului Liviu Ganea, trimis la Dinamo II pentru că a refuzat prelungirea contractului

Liviu Ganea, trimis la Dinamo II pentru că a refuzat prelungirea contractului (Imagine: Cosmin Motei/Mediafax Foto)

"Liviu Ganea a refuzat prelungirea contractului cu FC Dinamo Bucureşti, scadent la 30.06.2012. Consiliul de Administraţie al clubului din Şoseaua Ştefan cel Mare a decis trecerea pe lista de transferuri a atacantului dinamovist şi trimiterea la echipa a doua pe o perioadă nedeterminată. Liviu Ganea nu a fost trecut nici pe lista UEFA, valabilă pentru meciurile roş-albilor contând pentru tururile preliminare Europa League", se arată în comunicatul postat pe site-ul clubului Dinamo.

Liviu Ganea, în vârstă de 23 de ani, evoluează la Dinamo din 2005, cu excepţia sezoanelor 2008/2009 şi 2009/2010 când a fost împrumutat la CS Otopeni, respectiv Astra Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici