Lobonţ ameninţă suporterii că va pleca de la Dinamo

Portarul echipei Dinamo Bucureşti, Bogdan Lobonţ, a dialogat cu suporterii săi, luni, pe blogul propriului site, avertizând că va pleca din iarnă dacă fanii dinamovişti vor continua "tratamentul" la care au fost supuşi jucătorii.

1 afișare
Imaginea articolului Lobonţ ameninţă suporterii că va pleca de la Dinamo

Lobonţ ameninţă suporterii că va pleca de la Dinamo

"Daca se continuă cu un astfel de «tratament» din partea suporterilor (eu, care am venit cu sufletul la Dinamo şi am renunţat la o sumă mare de bani), mă voi gândi foarte serios dacă e cazul să mai continui. Repet, dacă va continua aceste «tratament»…" a fost răspunsul lui Lobonţ la întrebarea dacă va pleca din iarnă.

Portarul campionei a precizat că a refuzat o ofertă de şapte milioane de euro pentru a rămâne la Dinamo. "Am refuzat o ofertă de 7 milioane de euro să rămân la Dinamo! Vrem să facem performanţă! Tot ceea ce ne dorim cu toţii este ca voi, suporterii, să fiţi alături de noi!", a afirmat Lobonţ.

El a menţionat că jucătorii dinamovişti n-au fost stimulaţi vreodată de oficialii clubului Steaua: "Dinamo nu a luat niciodată bani de la Steaua! Şi nu va lua niciodată. Nu mai credeţi în speculaţiile presei!", a postat Lobonţ pe propriul site.

Bogdan Lobonţ crede că venirea tehnicianului Walter Zenga este benefică echipei, ca şi achiţionarea foştilor jucători stelişti Daniel Opriţa şi Gabriel Boştină: "Venirea lui Walter e o gură de oxigen pentru tot ceea ce înseamnă Dinamo. Nu contează dacă au jucat la Steaua (n.r. Gabriel Boştină şi Daniel Opriţa). Important e că aceşti doi băieţi minunaţi fac absolut totul ca Dinamo să câştige toate meciurile, indiferent de numele adversarului. Ne bucurăm că sunt la Dinamo!"

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici