Lobonţ: Ar fi cazul să câştigăm şi în faţa propriilor suporteri

Portarul Bogdan Lobonţ a declarat, marţi, că ar fi cazul ca Dinamo să se impună pe teren propriu, chiar dacă aceasta întâlneşte un adversar de tradiţie, după ce în ultimele trei partide disputate acasă a înregistrat două înfrângeri şi o remiză.

24 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Ar fi cazul să câştigăm şi în faţa propriilor suporteri

Lobonţ: Ar fi cazul să câştigăm şi în faţa propriilor suporteri (Imagine: Mediafax Foto)

"Nu reuşim să ne impunem în faţa propriilor suporteri. Am condus din nou cu 1-0 până în finalul meciului, însa am primit gol în ultimele minute. Ar fi timpul să mai câştigăm şi pe teren propriu, chiar dacă întâlnim un adversar de tradiţie în fotbalul românesc", a spus Lobonţ, pentru site-ul său oficial, bogdanlobont.ro.

Dinamo nu a mai câştigat pe teren propriu din etapa a XXIV-a, când s-a impus în faţa echipei Poli Iaşi. De atunci gruparea bucureşteană a pierdut două partide, cu CFR Cluj şi Pandurii Târgu Jiu, scor 1-2, şi a remizat cu Unirea Urziceni, scor 1-1.

Directorul executiv al Universităţii Craiova, Lucian Mitu, a menţionat că meciul cu Dinamo este ca o finală pentru gruparea olteană. "Meciul este pentru noi ca o finală. Dinamo a fost, este şi va rămâne echipa pe care dorim să o învingem cel mai mult. Ştim că în ultimul timp nu am reuşit acest lucru, însă credem că a venit momentul să o facem. A trecut mult timp de la ultima victorie a noastră în «Groapă» (n.r. - în 1994). Poate Gane le va spune băieţilor cum a fost la ultimul nostru succes acolo, când el a marcat golul victoriei", a completat Mitu.

Dinamo - Universitatea Craiova, miercuri, ora 18.00, Naţional TV

Palmares: 85 46 17 22 159-88

Primul meci: 3-1, pe fostul stadion "23 August", la 5 noiembrie 1964

În tur: 1-1

Echipe probabile:

Dinamo: 1. Lobonţ - 16. Blay, 18. Goian, 14. Pekarici, 3. Pulhac - 22. Torje, 6. Mărgăritescu, 20. Ad. Cristea, 7. C. Munteanu - 10. Dănciulescu, 15. Bratu. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Rezerve: 23. Romanovs, 2. Muşat, 27. Todorovski, 8. Boştină, 25. Ropotan, 29. L. Ganea, 24. Zicu

Indisponibili: Moţi, Izvoranu (suspendaţi)

Universitatea Craiova: 23. Bornescu - 18. Dănănae, 6. Stoica, 4. Mitchell, 27. Rose - 30. Prepeliţă, 13. Dilevski, 28. Gângioveanu - 77. Wobay, 10. Costea, 20. Dina. Antrenor: Nicolo Napoli.

Rezerve: 21. Silviu Lung, 2. Bărboianu, 3. Barbu, 7. V. Găman, 33. Ionescu, 32. Luţu, 19. Crăciun.

Absenţi: Tănasă, Baird, M. Costea, Săceanu (accidentaţi).

Partida va fi arbitrată de o brigadă avându-l la centru pe Marius Martiş, ajutat la cele două linii de Cătălin Savu şin Irina Mîrţ, în timp ce Teodor Crăciunescu va fi rezervă. Observatorii partidei vor fi Iosif Urs şi Mircea Salomir.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici