Lobonţ:După ratarea calificării în grupele LC am fost transferat în fiecare săptămână

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, a declarat, marţi, pe site-ul său, că are un contract ferm cu clubul "alb-roşu" pe care doreşte să-l respecte şi nu se gândeşte la niciun transfer, deşi în presă s-a tot vehiculat o plecare a sa de la gruparea din Şoseaua Ştefan cel Mare.

28 afișări
Imaginea articolului Lobonţ:După ratarea calificării în grupele LC am fost transferat în fiecare săptămână

Lobonţ:După ratarea calificării în grupele LC am fost transferat în fiecare săptămână (Imagine: Mediafax Foto)

"Încă din momentul în care am ratat calificarea în Liga Campionilor cu Dinamo, jurnaliştii m-au transferat aproape în fiecare săptămână. Prima dată trebuia să plec în iarnă, acum în vară. De aproape un an de zile tot spun şi pe acest site (n.r. - www.bogdanlobont.ro) – oricine poate verifica ştirile– şi în interviuri că am un contract serios cu Dinamo, că nu se pune acum această problemă şi oricum decizia nu este numai a mea, ci şi a clubului. Cum nu mai există subiecte în presă, cum se scoate ca din pălărie transferul meu. Asta conteaza acum? Credeţi că la asta ma gândesc eu înainte de Campionatul European, să semnez precontracte?", a spus Bogdan Lobonţ.

Portarul a precizat că îşi doreşte să termine sezonul pe locul doi cu Dinamo, chiar dacă această performanţă este foarte greu de realizat. "Dacă spun locul doi, poate o să râdă lumea de mine, dar cum acest lucru se poate matematic vorbind, atunci asta îmi doresc. În cazul în care vom rata acest obiectiv, atunci măcar să invingem în toate partidele, inclusiv în derbiurile cu Steaua şi Rapid, şi atunci, normal, vom avea un loc de Cupa UEFA", a mai spus Lobonţ pentru site-ul său oficial.

Bogdan Lobonţ pune pe primul loc într-un clasament al bucuriilor după reîntoarcerea în România calificarea la turneul final al Campionatului European şi câştigarea titlului cu Dinamo, în timp ce la polul opus, al supărărilor, este dezamăgit de necalificarea "roş-albilor" în grupele Ligii Campionilor.

"E greu să fac un clasament. Dacă încep cu bucuriile, atunci calificarea la Campionatul European din această vară şi titlul câştigat cu Dinamo. Din păcate, locul I de anul trecut nu a însemnat o calificare în Champions League, deşi ne-am dorit acest lucru extrem de mult, s-au făcut investiţii mari, dar uneori ghinionul îşi spune cuvântul. Normal, atmosfera creată atunci ne-a îndepărtat şi de grupele Cupei UEFA, alt moment nefericit. Revenind în actualitate, acuzele că înfrângerea cu CFR Cluj mi se datorează mi se par absolut incredibile şi de-a dreptul jignitoare. Faptul că presa este o putere în stat nu dă dreptul nimănui să spună minciuni şi fabulaţii. Mai mult, au apărut materiale şi implicit blog-uri pe diverse site-uri, unde doar că nu sunt înjurat de mamă, în rest… Tot pe această linie s-a dezvoltat şi un asa-zis conflict între mine şi Mircea Rednic. Daca jurnaliştii nu au înţeles, eu sunt un jucător PROFESIONIST! Îmi fac treaba indiferent de relaţiile personale pe care le am sau nu cu un tehnician. Sunt plătit să apăr poarta campioanei României şi asta fac, fără să discut despre conducerea tehnică", a explicat Lobonţ.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici