Lobonţ: Le cer scuze suporterilor!

Portarul Bogdan Lobonţ a declarat, luni, pe site-ul său personal, că le cere scuze suporterilor pentru înfrângerea suferită de naţionala României, pe teren propriu, în partida cu Lituania, din preliminariile CM şi îi asigură pe fani că "tricolorii" vor face totul pentru calificarea la turneul final.

11 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Le cer scuze suporterilor!

Lobonţ: Le cer scuze suporterilor!(Imagine: Mediafax Foto)

"Am început cu un eşec usturător şi chiar nu avem nicio scuză. De fapt nici nu încercam să ne găsim. Este un pas cu stângul, dar acum trebuie să ne îndreptăm atenţia către partidă din deplasare cu Feroe. Nu căutăm explicaţii şi nici nu vrem să îndepărtăm atenţia de la înfrângerea cu Lituania, dar credem că acum contează mai mult să ne întoarcem acasă cu 3 puncte. Cred că dacă învingem şi Franţa în ultima partidă din acest an, atunci lucrurile vor intra pe un făgaş normal. Vorbim totuşi de un meci de fotbal, în care se poate întâmpla orice. De data asta noi am pierdut, dar să ne amintim că şi în campania de calificare la Euro am învins Olanda cu destule şanse. Vreau să le cer scuze suporterilor prezenţi la Cluj şi tuturor românilor care susţin echipa naţională şi le promit că vom face tot ce este posibil pentru a obţine o noua calificare la un turneu final", a spus Lobonţ pentru www.bogdanlobont.ro.

Reprezentativa României a debutat cu un eşec în campania de calificare la Cupa Mondială din 2010, fiind învinsă, sâmbătă, cu scorul de 3-0 (1-0), de selecţionata Lituaniei, în primul meci din grupa a 7-a a preliminariilor, disputat pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu, din Cluj-Napoca. În al doilea meci, România va întâlni, miercuri, în deplasare, reprezentativa Insulelor Feroe, de la ora 19.30, pe Stadionul Torsvollur din Torshavn.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici