Lobonţ: Matache e un portar valoros, va fi la înalţimea derbiului

Portarul dinamovist Bogdan Lobonţ, accidentat în partida cu Gloria Bistriţa, a fost joi în cantonamentul echipei, de la Săftica, pentru a-şi încuraja coechipierii, dar mai ales pe Florin Matache, înlocuitorul său, despre care a spus că se va ridica la înălţimea derbiului cu Steaua.

3 afișări

"Vă ţin pumnii! Ştiţi foarte bine ce aveţi de făcut pentru că aţi jucat în multe derbiuri. Este un meci foarte important pentru Dinamo, pentru suporteri, pentru obiectivul nostru, titlul! Trebuie să facem încă un pas spre titlu şi să ne bucurăm alături de fanii noştri! Matache este un portar foarte valoros. I-am spus că trebuie să dea încredere echipei şi sunt convins că va fi la înălţimea derbiului!", a declarat Lobonţ penmtru site-ul personal.

În minutul 80 al meciului cu Gloria Bistriţa, din cadrul etapei a XXVI-a a Lobonţ s-a accidentat, iar Marius Niculae a intrat in poartă, deoarece Dinamo efectuase cele trei schimbări. Lobonţ a fost supus unui RMN, în urma căruia s-a constatat că jucătorul a suferit o entorsă la genunchiul drept şi ruptură la ligamentul încrucişat anterior. Jucătorul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi ratează tot sezonul.

După accidentarea lui Lobonţ, Dolha a apărat poarta dinamoviştilor în partida cu CFR Cluj, dar s-a accidentat şi este indisponibil aproximativ 3 săptămâni.

Partida Steaua-Dinamo, din cadrul etapei a XXX-a a Ligii I, se va disputa vineri, de la ora 21.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici