Lobonţ: Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi

Portarul echipei României, Bogdan Lobonţ, a declarat, vineri, pentru site-ul său personal, că şi-ar dori să poată scoate românii pe stradă de bucurie în urma evoluţiilor naţionalei de la Euro 2008.

21 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi

Lobonţ: Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi (Imagine: Mediafax Foto)

"E greu de dat pronosticuri. Important este sa trecem de grupe. Va fi un turneu final imprevizibil. Surprize pot apărea din orice grupă, nicio echipă nu poate spune că este favorită certă la câştigarea trofeului. Euro 2008 este diferit de Cupa Mondială. Diferenţa de valoare dintre echipe este mult mai mică decât la Campionatul Mondial. Mi-aş dori din tot sufletul să scoatem românii pe străzi, să fim lăudaţi de toată lumea dupa Euro", a declarat Lobonţ.

Portarul român vrea să înceapă turneul final cu dreptul, spunând că se gândeşte doar la prartida cu Franţa, de luni. "Cel mai important lucru este să nu ne fie teamă, pentru că emoţiile dispar încă de la încălzire, în momentul în care intrăm pe teren. Nu trebuie să ne fie frică de nimeni pentru că nu avem nimic de pierdut! Noi, în cantonament, vorbim numai despre meciul cu Franţa. Faptul că plecăm cu şansa a doua poate fi un atu. Aşteptăm cu încredere primul meci, să demonstrăm pe teren că avem valoare. Ar fi extraordinar să începem cu dreptul, să jucăm de la egal la egal în cea mai puternică grupă în care România a fost vreodată la un turneu final", a mai spus Lobonţ.

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, luni dimineaţă, înainte de plecarea reprezentativei României în Elveţia, la cantonamentul de la Saint-Gall, că obiectivul românilor la Campionatul European este trecerea de grupe şi a adăugat că ar prefera ca acest lucru să fie reuşit şi de Italia.

Reprezentativa României va evolua în grupa C la turneul final al Campionatului European din 2008, alături de selecţionatele Olandei, Franţei şi Italiei, conform tragerii la sorţi de la Lucerna.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici