Lobonţ: Nu voi pleca la Lazio, dacă nu ne calificăm

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, a declarat, pentru site-ul său oficial, că în cazul în care campioana României va rata accederea în grupele Ligii Campionilor, în favoarea italienilor de la Lazio, nu se va transfera la gruparea romană.

1 afișare
Imaginea articolului Lobonţ: Nu voi pleca la Lazio, dacă nu ne calificăm

Lobonţ: Nu voi pleca la Lazio, dacă nu ne calificăm

"Returul cu Lazio, indiferent de deznodământ, nu are nicio legătura cu viitorul meu. Am mai spus-o de atâtea ori, am contract patru ani cu Dinamo şi vreau să-mi respect înţelegerea. Meciul de marţi va fi mult mai greu decât la Roma. Presiunea este mult mai mare pe Lazio, poate fi un avantaj pentru noi. Nu avem nimic de pierdut, ci numai de câştigat!", a spus Lobonţ.

Fundaşul Radu Ştefan este de părere că suporterii campioanei merită să îşi vadă echipa în grupele Ligii Campionilor. "Numai despre meciul cu Lazio discutăm între noi. Cred că suntem 1.000 la sută concentraţi pentru această partidă şi mă aştept la un stadion super plin. Suporterii noştri sunt cei mai tari din ţară, au demonstrat-o şi pe Olimpico şi suportul lor cu siguranţă ne va stimula. Merită cu prisosinţă să ne vadă în Liga Campionilor, bătându-ne cu formaţii şi mai puternice decât Lazio. Sezonul trecut ne-am calificat după 17 ani în primăvara europeană, acum e momentul să mai stabilim un record", a spus Radu Stefan, pentru site-ul fcdinamo.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici