Lobonţ şi Tamaş au aruncat cu pietre în ziarişti

Jucătorii Bogdan Lobonţ şi Gabriel Tamaş au arunctat cu pietre şi i-au înjurat pe ziraiştii care îi însoţeau pe componenţii naţionalei în timp ce se plimbau în Grădina Botanică din Cluj-Napoca, înaintea meciului cu Lituania, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

20 afișări
Imaginea articolului Lobonţ şi Tamaş au aruncat cu pietre în ziarişti

Lobonţ şi Tamaş au aruncat cu pietre în ziarişti (Imagine: Mediafax Foto)

Componenţii naţionalei României au ieşit, sâmbătă, înainte de prânz, la o plimbare în Grădina Botanică din Cluj Napoca, unii dintre ei arătându-se iritaţi de prezenţa reprezentanţilor mass-media. Dinamoviştii Lobonţ şi Tamaş şi antrenorul cu portarii Gabriel Boldici au fost extrem de nervoşi când i-au văzut pe jurnalşti, reproşându-le acestora, pe un ton injurios, că îi filmează şi fotografiază.

"Tricolorii" s-au intersectat în parc şi cu două mirese, iar după aproximativ o oră s-au întors la hotel, nu înainte ca unii dintre ei să le atragă din nou atenţia jurnaliştilor să nu îi mai filmeze.

Partida România - Lituania, din prima etapă a Grupei a VII-a de calificare la CM-2010, va avea loc sâmbătă, de la ora 21.00, la Cluj-Napoca, pe Stadionul Dr. Constantin Rădulescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici