Lobonţ: Sper ca suporterii să înţeleagă că nu te întâlneşti în fiecare zi cu un transfer la AS Roma

Portarul Bogdan Lobonţ a semnat, luni, un contract valabil pentru un sezon, cu opţiune de prelungire pentru încă trei ani, cu AS Roma şi şi-a exprimat speranţa, pe site-ul său oficial, că suporterii echipei Dinamo vor înţelege că nu te "întâlneşti în fiecare zi" cu un astfel de transfer.

16 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Sper ca suporterii să înţeleagă că nu te întâlneşti în fiecare zi cu un transfer la AS Roma

Lobonţ: Sper ca suporterii să înţeleagă că nu te întâlneşti în fiecare zi cu un transfer la AS Roma (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost alegerea mea! AS Roma reprezintă o oportunitate pe care nu ştiu dacă o mai întâlneşti în viaţă, mai ales când te apropii de 32 de ani. În acest moment, Roma este destinaţia ideală pentru mine, deoarece aici îmi fac recuperarea şi medicii ştiu exact ce am de făcut pentru a reveni cât mai repede pe gazon.

Tuturor dinamoviştilor le doresc un parcurs victorios în grupele Europa League, în campionat, în Cupa României, în toate competiţiile. Am petrecut clipe extraordinare în Ştefan cel Mare, am jucat cu inima pentru Dinamo şi sper ca toţi suporterii să înţeleagă că nu te întâlneşti în fiecare zi cu un transfer la AS Roma.

Roma per sempre este şi un steag al suporterilor dinamovişti din Peluza Cătălin Hildan. Acum două luni spuneam că transferul la Roma este doar o speculaţie, acum este realitate. Aşa a vrut Dumnezeu!", a declarat Bogdan Lobonţ, de la Roma, pentru site-ul său oficial.

Gruparea italiană AS Roma îl poate transfera definitiv pe portarul Bogdan Lobonţ, la finalul contractului de împrumut, pentru suma de 1,8 milioane de euro, informează site-ul oficial al FC Dinamo.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Cristian Borcea, a declarat că nu se putea opune împrumtului lui Lobonţ la gruparea italiană. "Pentru tot ce a făcut Lobonţ pentru Dinamo, nu ne puteam opune acestui transfer! Am ţinut cont de dorinţa jucătorului, de programul de recuperare pe care l-a început la Roma de aproape 3 luni. Îi mulţumim lui Bogdan Lobonţ pentru tot ce a făcut la Dinamo şi îi dorim să revină cât mai repede pe teren!", a declarat Borcea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici