Lobonţ: Sperăm ca Luis Enrique să rămână şi în sezonul viitor

Portarul Bogdan Lobonţ, desemnat de presa italiană drept unul dintre cei mai buni jucători ai echipei AS Roma în remiza cu formaţia Catania, scor 2-2, din campionatul Italiei, a declarat că speră ca antrenorul Luis Enrique să rămână la gruparea romană şi sezonul viitor.

83 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Sperăm ca Luis Enrique să rămână şi în sezonul viitor

Lobonţ: Sperăm ca Luis Enrique să rămână şi în sezonul viitor

"Suntem supăraţi, am făcut totul pentru a învinge. A fost un sezon ciudat, cu suişuri şi coborâşuri. Sperăm că «Mister» va rămâne şi în sezonul viitor pentru a continua munca începută. Şi oricum nu putem să schimbăm antrenorul în fiecare an. Trebuie să îmbunătăţim lucrurile şi în apărare şi în atac. Treaba mea este să apăr, să-mi ajut coechipierii", a declarat Lobonţ.

Presa italiană consideră că Lobonţ a fost unul dintre cei mai buni din teren, reuşind să facă "miracole" la şuturile lui Lodi, Bergessio, Legrottaglie şi Gomez. "La goluri nu a putut face nimic, la celelalte ocazii a făcut totul", a notat presa italiană.

Formaţia AS Roma, cu portarul Bogdan Lobonţ integralist, a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-2 (0-0), cu echipa Catania, într-un meci din etapa a XXXVII-a, penultima a campionatului Italiei. Golurile gazdelor au fost marcate de Totti '52, '77. Pentru Catania au înscris Lodi '58 (penalti) şi Marchese '67.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici