Lobonţ: Victoria CFR Cluj trebuie să motiveze toate formaţiile româneşti

Portarul echipei Dinamo, Bogdan Lobonţ, a declarat, miercuri, pe blogul său, că victoria cu scorul de 2-1 obţinută de CFR Cluj în partida din deplasare cu AS Roma, din cadrul grupei A a Ligii Campionilor, trebuie să motiveze toate formaţiile româneşti care participă în cupele europene.

11 afișări
Imaginea articolului Lobonţ: Victoria CFR Cluj trebuie să motiveze toate formaţiile româneşti

Lobonţ: Victoria CFR Cluj trebuie să motiveze toate formaţiile româneşti (Imagine: Mediafax Foto)

"Este o victorie extraordinară pentru fotbalul românesc, un pas mare înainte, care sper să motiveze toate echipele noastre implicate în cupele europene. CFR Cluj a demonstrat că dacă există dăruire şi voinţă, atunci orice rezultat este posibil", a spus portarul.

Lobonţ susţine că Dinamo are nevoie de calificarea în grupele Cupei UEFA pentru a demonstra că este "una dintre cele mai valoroase echipe ale momentului". "Plecăm în Olanda în speranţa unei victorii, acesta fiind obiectivul nostru. Ne trebuie calificarea în grupele Cupei UEFA, pentru a aduce cât mai multe puncte României şi a arăta că Dinamo este una dintre cele mai valoroase echipe ale momentului. NEC Nijmegen este o echipă incomodă, cu un fotbal tipic olandez, bazat pe tehnică, forţă şi risipă de energie, dar sunt convins că noi avem toate atuurile şi vom obţine un rezultat favorabil", a explicat portarul.

Partida NEC Nijmegen - Dinamo Bucureşti, din prima manşă a a turului I al Cupei UEFA, se va disputa joi, de la ora 20.45. Partida retur este programată în 2 octombrie, la Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici