Locul Simonei Halep la Jocurile Olimpice va fi luat de o jucătoare de tenis din Turcia

Jucătoarea de tenis Cagla Buyukakcay, din Turcia, aflată pe locul 67 în clasamentul mondial, va participa, în locul Simonei Halep, la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, după ce numărul 5 WTA şi-a anunţat retragerea din cauza virusului Zika, informează cotidianul Sabah.

579 afișări
Imaginea articolului Locul Simonei Halep la Jocurile Olimpice va fi luat de o jucătoare de tenis din Turcia

Locul Simonei Halep la Jocurile Olimpice va fi luat de o jucătoare de tenis din Turcia (Imagine Laurentiu Mich / Mediafax Foto)

Cagla Buyukakcay, în vârstă de 26 de ani, sportivă care a participat, săptămâna trecută, la BRD Bucharest Open, va deveni prima jucătoare de tenis din istorie care concurează pentru Turcia la Jocurile Olimpice.

Înlocuitoarea Simonei Halep la Jocurile Olimpice este cea mai buna jucătoare de tenis din Turcia. Buyukakcay a devenit prima sportivă din Turcia care a câştigat un turneu în circuitul WTA şi totodată prima jucătoare care a trecut de primul tur al unui turneu de Mare Şlem, în acest an la Roland Garros.

Cagla Buyukakcay a ajuns, săptămâna trecută, până în optimile turneului WTA de la Bucureşti, însă a fost eliminată de americanca Vania King, scor 6-7 (2), 6-4, 1-6. În primul tur, Buyukakcay a trecut, în două seturi, de Kristina Kucova, din Slovacia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici