Lopez Caro: Am cerut doar ca lumea să mă respecte aşa cum o respect şi eu

Antrenorul echipei FC Vaslui, Juan Ramon Lopez Caro, a declarat că cere să fie respectat la fel cum îi respectă şi el pe oameni şi nu a vrut să comenteze gestul suporterilor vasluieni, care i-au cerut demisia după marcarea fiecărui gol al formaţiei sale.

13 afișări
Imaginea articolului Lopez Caro: Am cerut doar ca lumea să mă respecte aşa cum o respect şi eu

Lopez Caro: Am cerut doar ca lumea să mă respecte aşa cum o respect şi eu (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Repect pe toată lumea, chiar dacă comportamentul unora nu este demn. Am cerut ca lumea să mă respecte aşa cum o respect şi eu. În rest nu comentez în niciun fel gestul suporterilor care mi-au cerut demisia după marcarea fiecărui gol", a spus Lopez Caro.

FC Vaslui a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-0 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, reuşind a doua victorie în campionat, într-un meci care a contat pentru etapa a VII-a a Ligii I

Încă de la începutul meciului, majoritatea spectatorilor prezenţi în tribunele stadionului a scandat "demisia" către antrenorul Lopez Caro, fluturând eşarfe albe pe care le-au primit la intrarea în stadion de la liderii galeriei. După înscrierea fiecărui gol, spectatorii au continuat să ceară demisia antrenorului Lopez Caro.

Pe durata primei reprize, galeria vasluiană a afişat mai multe bannere la adresa lui Lopez Caro: "Demisia ca în Spania", "Ganancia y honor no caben en la misma bolsa" (n.r - Câştigul şi onoarea nu încap în aceeaşi sacoşă) şi "Million dollar baby".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici