Lorenada Dinu, Marius Florea şi Ioana Ionescu candidează la alegerile FR de Scrimă, pe 27 aprilie

Campioana olimpică Loredana Dinu (34 de ani) şi-a depus ieri actele pentru alegerile pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă, 27 aprilie. Locul a rămas vacant după ce medaliata cu aur de la Atlanta (1996), Laura Badea, a renunţat la funcţia pe care o ocupa de aproape un an.

111 afișări
Imaginea articolului Lorenada Dinu, Marius Florea şi Ioana Ionescu candidează la alegerile FR de Scrimă, pe 27 aprilie

Lorenada Dinu, Marius Florea şi Ioana Ionescu candidează la alegerile FR de Scrimă, pe 27 aprilie

"Am depus dosarul de candidatură pentru funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Scrimă.Vă asigur că angajamentul meu este bazat pe responsabilitate şi grijă pentru oamenii pe care îi voi reprezenta, pentru oamenii cu care voi lucra, pentru proiectele pe care le vom iniţia, iar scopul meu va fi să atingem împreună cele mai înalte performanţe.

Experienţa sportivă mă îndreptăţeşte să spun că ştiu ce înseamnă înalta performanţă şi cum se poate atinge aceasta", spune campioana olimpică.

Alegerile au loc pe 27 aprilie, la sediul FR de Scrimă din Calea Floreasca. Pentru funcţia de preşedinte mai candidează Marius Florea şi Ioana Ionescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici