Los Angeles Lakers câştigă finala NBA disputată împotriva lui Miami Heat. Jucătorii au dedicat victoria în memoria lui Kobe Bryant

  • Los Angeles Lakers au câştigat finala NBA contra Miami Heat, scor 106 la 90
  • Decesul fostului star Kobe Bryant a stat la baza motivaţiei jucătorilor lui Lakers
  • LeBron James a fost încoronat MVP-ul finalei
248 afișări
Imaginea articolului Los Angeles Lakers câştigă finala NBA disputată împotriva lui Miami Heat. Jucătorii au dedicat victoria în memoria lui Kobe Bryant

Sursa foto: profimedia

Los Angeles Lakers au câştigat finala NBA, după ce i-au învins cu scorul de 106 la 90 pe rivalii de la Miami Heat. LeBron James, ajuns la 35 de ani, şi-a asigurat al patrulea campionat din carieră, dar şi titlul de MVP al finalei.

Lakers s-au impus la general cu 4 la 2 în seria de cea mai bună echipă din şapte meciuri disputate. Victoria vine la capătul unui sezon pus sub semnul întrebării de pandemia de coronavirus şi umbrit de moartea prematură a fostului baschetbalist Kobe Bryant. Basketbaliştii din LA l-au citat adesea pe Bryant drept motivaţie pe tot parcursul drumului spre titlu.

James a făcut un meci magistral în care a marcat 28 de puncte, a dat 10 pase şi a înregistrat 14 recuperări, urmat de colegul său Anthony Davis care a acumulat 19 puncte, 15 recuperări şi 3 pase decisive. Pentru echipa din Los Angeles este al şaptesprezecelea titlu din istorie, la egalitate cu Boston Celtics. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎶 Ballin’ like the Lakers, want a championship 🎶

A post shared by Los Angeles Lakers (@lakers) on

Oct 11, 2020 at 8:30pm PDT

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici